Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz Parci #36569 üzenetére

Nem értettél! Az OK, hogy csak pár hét múlva, de miért e héttől számítva? Két hónapja ugyanúgy járok folyamatosan a belváros galádabb részébe, gyakorlatilag időm felét ott töltöm és ha nem is a régi pörgés van, de hidd el, a bulinegyed és valamennyire az RbnB is futott ezalatt is.
    Ezalatt a két hónap alatt ugyanúgy jártam mindenütt, ahol az első hullámban is és védekezés teljesen leállt, etc.

Szóval én csak ezt nem értem, hogy miért most kezdjük el számolni azt a bűvös két hetet? Mert a kormány is most e héten indította el a nyunyógomez 2.0 akcióját?

Én tényleg kívülről, teljesen pártatlanul látom az események folyamát, a szabályokkal együtt élek, de már utóbbi héten legtöbb helyen, amikor beléptem, simán zsebreraktam a maszkomat. Nulla emberen volt, az enyém meg elég aggasztó camouflage fekete és fél arcom eltakarja, szóval legutóbb a postán már attól tartottam, hogy a remegő kezű biztonsági nyugdíjas vagy lelőtéz vagy infarktust kap, ha meglát.

Szóval nem vitatkozni akarok én és tagadó sem vagyok, csak érteni akarom, miért ez a párhuzam. Tényleg látom, hogy sokan csak a most befejeződő nyaralást tudják értelmezni, mást fel sem akarnak fogni. A bulinegyed közepén másként látszott ez a két hónap, ha félgőzzel is, de jöttek a népek, szerencsére közel sem annyira idióta zombik, mint azelőtt. Inkább a környező országokból áramlottak most, nem repülőgép távról.

Külön sajnálom azokat, akik szűklátókörből szemlélik a dolgokat és gyíkemberes összeesküvéseket kiáltanak egyből. Próbáltam normálisan leírni saját szemszögömből hogyan látszik ez az egész. Nem is állok le vitázni senkivel, aki már pszichésen láthatólag erre nem alkalmas. (mér'mindig én legyek banolva?) ;)

Új hozzászólás Aktív témák