Hirdetés
- MWC 2026: Szuperpixelekkel takarékoskodik a TLC CSOT
- Méretét meghazudtolóan hatékony Akasa léghűtő jön inteles vasakhoz
- Hozd azt a cementet, báttya! Készül a Keychron billentyűzet!
- Megérkezett az Apple 5K-s, 120 Hz-et biztosító monitora
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- Teljesen M5 SoC-családra vált az Apple Macbook Air és Pro
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Gaming notebook topik
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
- Megérkezett az Apple 5K-s, 120 Hz-et biztosító monitora
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Dalai Láma
üzenetére
Azért ez döbbenet
Azt gondoltam,hogy csak olyan helyen vannak hülye számtech. tanárok,ahol a számítástechnika a legutolsó tantárgyak egyike. Egyébként hogy lehet informatikát magolni? Persze vannak dolgok,amit meg kell tanulni,de sima magolással érteékelhetőt felmutatni szerintem képtelenség!
Utolsó két órára azt igérte,hogy csinálunk weblapot. Reménykedtem,hogy végre valami érdekesebb. Hát tévedtem...így utólag visszagondolva nem is tudom mit reméltem. Maradtunk a Microsoft-nál(frontpage),ami még nem is lenne hatalmas baj,mert több a semminél,de könyörgöm, hogyan csináljak bármi értékelhetőt, két óra alatt,úgy hogy a programot még életemben nem láttam??? Ráadásul mindezt utolsó héten
Még magyarórán is csak hülyéskedtünk,ez meg itt b*szt*t a hülyeségeivel
Játszani,internetezni továbbra sem lehet
Mert játszani minek,internetezni meg jöjjek vissza délután!
Ja igen! Még mielőtt elfelejtem:tökéletesen jellemzi az alábbi sztori az igazgatónkat(aki a fent említett számtech tanár is egyben). Valaki ellopott az egyik gépből egy merevlemezt. Már ez is alapból röhej,ugyanis a portástól kell elkérni a kulcsot, diák ellenében és a portásnak fel kéne írnia egy nevet. Ezt persze nem teszi,így kideríthetetlen,hogy ki lopta el
A lemez kb. 1Gb-os volt(hát igen,modern gépek) erre az igazgató előáll azzal,hogy a diákok gyűjtsenek össze 20ezer Ft-t,mert annyiba kerül egy merevlemez! Persze részben igaza van,mert tényleg ennyibe kerül egy 20GB-os,de egy max.internetre használt gépbe miért nem jó egy használt,mondjuk 6Gb-os winchester?
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljesen M5 SoC-családra vált az Apple Macbook Air és Pro
- Samsung kuponkunyeráló
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Tea
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPhone 12 Pro / 256GB / Kék / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 15 Pro / 256GB / Kék Titán / Kártyafüggetlen / Garancia!
- Eladó Auna LDT 13-C024 duplamonitortartó állvány.
- MacSzerez.com - 2023 MacBook Air 13" / M3 / 16GB RAM / 512GB SSD / Midnight / Garancia
- Eladó APC Back-UPS 1400VA 230V AVR IEC Sockets BX1400UI
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black használt karcmentes 100% akku garancia 2026.10.26.-ig
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo X390 i7 8665U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azt gondoltam,hogy csak olyan helyen vannak hülye számtech. tanárok,ahol a számítástechnika a legutolsó tantárgyak egyike. Egyébként hogy lehet informatikát magolni? Persze vannak dolgok,amit meg kell tanulni,de sima magolással érteékelhetőt felmutatni szerintem képtelenség!