Hirdetés
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #31518 üzenetére
ezt most csak 7600gs fórumtársunkank írtam nyilván, kicsit leszűkítve...
A Parma elleni meccsetek bunda volt, nem is kérdés. a szaros szokásos kötelező 1-0 -tokon kívül hiszem azt, hogy a jó parma-játékosok megkapták a kenőpénzt, hogy végül a zebrák nyerjenek. máskülönben simán alázták volna benneteket, a milan-gyalázás után ti következtetek volna! dehát a torinói olasz maffia.....
-
válasz
tippek a mai visszavágóra kedves uram?
-
L_YKing
addikt
válasz
Elöbb megnézek a Bundesliga meccset mint egy Spanyolt ( kivéve Barca)... Szerintem sokkal jobb a játék a németeknél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Microsoft Excel topic
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Filmvilág
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest