- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
Aktív témák
-
RizzoHUN
újonc
Sziasztok, egy problémában kérném a segítségetek.
Először is a setup az alábbi:
Asus prime h310m-e r2.0 alaplap
Intel i5 8600k processzor
Nvidia GeForce 1060 6gb videokártya
Kingston ddr4 2x8gb ram
Kingston 240gb SSD
Toshiba 1TB HDD
ezek azok amik úgy gondolom fontosakaz alábbi a problémám, tegnapi napon amíg nem voltam itthon nagyjából 4 órán keresztül a gép futott, valszeg alvó módban, amikor fel akartam ébreszteni hiba üzenet fogadott: A disk read error occured
természetesen utána néztem a problémának és próbáltam orvosolni azokat. Alaplapon fel cseréltem a kábeleket a HDD vel és az SSD vel, a ramokat is próbálgattam. Ezek nem oldottak meg semmit, inkább rontottak a helyzeten.
a legelső hibaüzenet után a BIOS ban láttam is azt hogy valami nem oké, a gép fel ismerte a HDD-t és az SSD-t viszont a boot priority-nél csak az egyiket mutatta. Ha alaplapon megcseréltem vagy máshova dugtam őket akkor mindig a másikat mutatta. Az SSD-n van a Windows.ezt követően volt az hogy a ramokat is megnéztem, kivettem őket és egyesével is teszteltem, ekkor jött elő az, hogy mostmar a gép nem hajlandó elindulni az egyik rammal, a 2x 8gb-ból csak az egyik működik, az a két slotból bármelyikben elindul, de ha a másik ramot rakom be akár egyedül akár a másikkal, a gép felzúg de nem ad képet, se bármi jelet( billentyűzet nem világít stb). Alaplap hibára gondolok, de addig nem szeretnék semmi egyebet ameddig a körülbelüli hibát nem tudom. Remélem érthetően írtam, ha nem, nyugodtan szóljatok.
Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Futás, futópályák
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- HomeAssistant-hez ideális: Beelink N3450 PC, 6 / 128 GB, Foxpost az árban
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-14400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- i7-13700 / Z790 / 16 GB DDR4 / 256 GB SSD / 4 TB HDD / RM750X félkonfig
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Gamer PC - R5 5600, RTX 3080 és 16gb RAM + GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest