- Videós, mozgóképes topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- Apple MacBook
- Léghűtés topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bluetooth hangszórók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
RizzoHUN
újonc
Sziasztok, egy problémában kérném a segítségetek.
Először is a setup az alábbi:
Asus prime h310m-e r2.0 alaplap
Intel i5 8600k processzor
Nvidia GeForce 1060 6gb videokártya
Kingston ddr4 2x8gb ram
Kingston 240gb SSD
Toshiba 1TB HDD
ezek azok amik úgy gondolom fontosakaz alábbi a problémám, tegnapi napon amíg nem voltam itthon nagyjából 4 órán keresztül a gép futott, valszeg alvó módban, amikor fel akartam ébreszteni hiba üzenet fogadott: A disk read error occured
természetesen utána néztem a problémának és próbáltam orvosolni azokat. Alaplapon fel cseréltem a kábeleket a HDD vel és az SSD vel, a ramokat is próbálgattam. Ezek nem oldottak meg semmit, inkább rontottak a helyzeten.
a legelső hibaüzenet után a BIOS ban láttam is azt hogy valami nem oké, a gép fel ismerte a HDD-t és az SSD-t viszont a boot priority-nél csak az egyiket mutatta. Ha alaplapon megcseréltem vagy máshova dugtam őket akkor mindig a másikat mutatta. Az SSD-n van a Windows.ezt követően volt az hogy a ramokat is megnéztem, kivettem őket és egyesével is teszteltem, ekkor jött elő az, hogy mostmar a gép nem hajlandó elindulni az egyik rammal, a 2x 8gb-ból csak az egyik működik, az a két slotból bármelyikben elindul, de ha a másik ramot rakom be akár egyedül akár a másikkal, a gép felzúg de nem ad képet, se bármi jelet( billentyűzet nem világít stb). Alaplap hibára gondolok, de addig nem szeretnék semmi egyebet ameddig a körülbelüli hibát nem tudom. Remélem érthetően írtam, ha nem, nyugodtan szóljatok.
Aktív témák
- PlayStation 5
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mobil flotta- ajánló keresés belépéshez
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honda topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Le Mans Ultimate
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 7 9700X /// 32 GB DDR5 /// RTX 5070 Ti 16GB /// 1TB NVME
- GAMER PC : RYZEN 7 7800X3D /// 32 GB DDR5/// RX 9070 XT 16GB /// 1TB NVME
- Lian Li 011Dynamic Evo/RTX4070Super Eagle OC/Intel Core i5-14600K/DDR5 G.Skill Trident Rgb 6000MHz
- Gamer pc 1080p
- vadi új DELL 5090 Micro - Mini PC - Core i5 10500T- 16GB 256GB NVMe SSD -gyári WIFI - több db
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest