Hirdetés
Aktív témák
-
Rover623
félisten
Szerintem bőven elfértek itt is:[link]...

Nem igazán indokolt minden alaplapnak saját topicot nyitni...
-
mex23
csendes tag
Én is most vettem ilyen alaplapot és nekem is hasonló furcsa dolgokat csinál, belassul mintha swappolna rövid időkre és le is fagy ha sok file-t másolok. Nekem ezt csak akkor csinálja ha húzva van és benne van a SATA rendszer vinyó mellett a PATA-s is.
Esetleg valaki ha benéz ide és tud valamit erről pls irja már meg. -
Thompiak
csendes tag
Sziasztok!
Mivel nem találtam ilyen topicot, gondoltam nyitok egyet. Egy problémám lenne, amihez a segítségeteket szeretném kérni. Vettem egy ilyen alaplapot, de valahogy nem az igazi. A Winfos még felmegy rá rendesen, de amikor az összes drivert feltelepítem a Win boot részen elakad és semmi nem történik. Próbáltam külön feltenni a meghajtókezelőket, de akkor csak azt sikerült elérnem, hogy a windows fut, és egyszer csak beakad, nincs kékhalál, se program hiba, egyszer csak újraindul a gép. Szóval nem tudom mitévő legyek, és mi lehet a hiba. A driverek a legújabbak, a bios frissítve, ram letesztelve. Bármi ötletet szívesen fogadok!
Aktív témák
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Futás, futópályák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G4 - i5-G7 I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest