- Milyen joysticket vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Valami baja van a tápomnak
Új hozzászólás Aktív témák
-
QwerG
tag
Sziasztok!
Van egy ilyen lapom és van egy problémám a hanggal. Már néztem több topicot is, de sajna az én problémámra nem találtam gyógyírt, az A7N8X Deluxe topicjában meg nem válaszol senki, ezért indítottam egy új topicot. Tehát a probléma a következő: az alaplapon ugye 5 hang ki- és bemenet van. Ha stereo hangszórót használ az ember, akkor alapvetően a line outba dugja és szól, na ez az ami nálam nem működik. Csak akkor tudok hangot kicsikarni az alaplapból ha 5.1-esre állítom és a lila dugaljba dugom, ami a left/right rear speaker lenne, de a többibe hiába dugom semelyikből nem jön hang. Ez önmagában még nem lenne baj hiszen így szól, viszont a TV tunernek a hangja sem szól hiába dugom be a line in-be. Ha valaki tudna segíteni légyszi tegye meg, mert én már szórakoztam vele órákat, de sehogy sem jutottam előrrébb.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen joysticket vegyek?
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Káprázatos űremléket állított Jeff Bezos az édesanyjának
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Nuki Smart KeyPad 1 okos zár kiegészítő
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest