- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Apple MacBook
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Azonnali fotós kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Projektor topic
- VGA hiba
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
QwerG
tag
Sziasztok!
Van egy ilyen lapom és van egy problémám a hanggal. Már néztem több topicot is, de sajna az én problémámra nem találtam gyógyírt, az A7N8X Deluxe topicjában meg nem válaszol senki, ezért indítottam egy új topicot. Tehát a probléma a következő: az alaplapon ugye 5 hang ki- és bemenet van. Ha stereo hangszórót használ az ember, akkor alapvetően a line outba dugja és szól, na ez az ami nálam nem működik. Csak akkor tudok hangot kicsikarni az alaplapból ha 5.1-esre állítom és a lila dugaljba dugom, ami a left/right rear speaker lenne, de a többibe hiába dugom semelyikből nem jön hang. Ez önmagában még nem lenne baj hiszen így szól, viszont a TV tunernek a hangja sem szól hiába dugom be a line in-be. Ha valaki tudna segíteni légyszi tegye meg, mert én már szórakoztam vele órákat, de sehogy sem jutottam előrrébb.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Nők, nőügyek (18+)
- Battlefield 6
- Autós topik
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Apple MacBook
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest