- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
Új hozzászólás Aktív témák
-
QwerG
tag
Sziasztok!
Van egy ilyen lapom és van egy problémám a hanggal. Már néztem több topicot is, de sajna az én problémámra nem találtam gyógyírt, az A7N8X Deluxe topicjában meg nem válaszol senki, ezért indítottam egy új topicot. Tehát a probléma a következő: az alaplapon ugye 5 hang ki- és bemenet van. Ha stereo hangszórót használ az ember, akkor alapvetően a line outba dugja és szól, na ez az ami nálam nem működik. Csak akkor tudok hangot kicsikarni az alaplapból ha 5.1-esre állítom és a lila dugaljba dugom, ami a left/right rear speaker lenne, de a többibe hiába dugom semelyikből nem jön hang. Ez önmagában még nem lenne baj hiszen így szól, viszont a TV tunernek a hangja sem szól hiába dugom be a line in-be. Ha valaki tudna segíteni légyszi tegye meg, mert én már szórakoztam vele órákat, de sehogy sem jutottam előrrébb.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- SK Hynix 2x8GB so-DIMM DDR4 RAM 3200 mhz zsír új, laptopból szedve
- Kingston Fury Beast 128GB (4x32GB) DDR5 RAM eladó ( külön akár 2x32GB is)
- Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Vengeance LPX - 1 év bolti garival! -
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, Bontatlan, Gari 2028.10.15. -ig -
- Új, bontatlan ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black XMP/EXPO - 10 év
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 64GB DDR4 1TB SSD Quadro T2000 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi