Hirdetés
- Tápos kibeszélő offtopik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Még optimistán is alábecsülte az AI CPU-igényét az AMD vezetője
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Aktív témák
-
DrSoul
őstag
Senki se segít? Letöltöttem az Asus oldaláról az AC97 Realtek drivert. A régit leszedtem (Programok Hozzáad.Leszed), majd úgy tettem, ahogy leírva. Tehát: Win98SE megtalálja az eszközt (integrált),klikk a Mégse gombra, és elindítom a Setup.exe-t. Erre kéri a gép újraindítását, és amikor újraindúl, ujra keresi az Illesztőprogramot. Akkor mindent, ami a Driver könyvtárában volt próbáltam megadni neki, de egyikben se találta meg az Illesztőprogramot, tehát az Audio Device Ismeretlen eszköz maradt... Most mi van? :F
Kell az NForce2 Driver (AllinOne)? Megvan a gyári CD, megnéztem az Asus oldalán is, melyik a legújabb verzió. Az ottani 2003 januári, az Aida a lapomra 2003 márciust ír, tehát azt nem töltöttem le. De eddig is ezt a Drivert használtam a laphoz, és így is fülhallgatóval recsegnek a játékok zenéi (úgy eleve minden, játék közben, mint amikor interferencia van a TV-n... Mintha csíkokat is húzna, pont mint a TV-n, ha pl. megy a hajszárító... A régi SB PCI 128-al ilyen nem volt, és semmi nem változott azóta. Már az elején is ez volt, ezért az integrált Audiót sose használtam. De most kezdett gagyi lenni a SB-is mp3-ak alatt... És elvileg ennek jobbnak kellene lennie. Javaslat?
Aktív témák
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Tápos kibeszélő offtopik
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Motoros topic
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Strix B365 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG 600W
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 216RX 750W
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest