Hirdetés

Aktív témák

• DrSoul

őstag

válasz DrSoul #451 üzenetére

Senki se segít? Letöltöttem az Asus oldaláról az AC97 Realtek drivert. A régit leszedtem (Programok Hozzáad.Leszed), majd úgy tettem, ahogy leírva. Tehát: Win98SE megtalálja az eszközt (integrált),klikk a Mégse gombra, és elindítom a Setup.exe-t. Erre kéri a gép újraindítását, és amikor újraindúl, ujra keresi az Illesztőprogramot. Akkor mindent, ami a Driver könyvtárában volt próbáltam megadni neki, de egyikben se találta meg az Illesztőprogramot, tehát az Audio Device Ismeretlen eszköz maradt... Most mi van? :F
    Kell az NForce2 Driver (AllinOne)? Megvan a gyári CD, megnéztem az Asus oldalán is, melyik a legújabb verzió. Az ottani 2003 januári, az Aida a lapomra 2003 márciust ír, tehát azt nem töltöttem le. De eddig is ezt a Drivert használtam a laphoz, és így is fülhallgatóval recsegnek a játékok zenéi (úgy eleve minden, játék közben, mint amikor interferencia van a TV-n... Mintha csíkokat is húzna, pont mint a TV-n, ha pl. megy a hajszárító... A régi SB PCI 128-al ilyen nem volt, és semmi nem változott azóta. Már az elején is ez volt, ezért az integrált Audiót sose használtam. De most kezdett gagyi lenni a SB-is mp3-ak alatt... És elvileg ennek jobbnak kellene lennie. Javaslat?

Aktív témák