- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Milyen processzort vegyek?
- Ezzel az ismerős óriással megint jó találkozni
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
HERR Z
veterán
Na megvettem a lapot.....Hmm a kézikönyve más mint a neten lévő, bár lehet én töltöttem le mást mert 3 volt....na mind1
Adtak hozzá csőIDE csőfloppy kábelt 1-1 db-ot 2 Sata kábelt egy SATA tápelosztót egy USB kivezetést a LEdekkel és kb ennyi
Szóval se MSI matrica se LED szinkód -ami ua. mint ami a mostanimnak szóval ez nekem nem vészes másnak viszont igen - és még firewire kivezetés sincs hozzá, mondván vegyé' olyan házat ahol előre van kivezetés.....anyád, de nekem olyan van...
Tehát az első benyomások felemások, ellenben maga a lap szép, letisztult és rengeteg a hely a proci körül, értelmesen felépített.....
Konkrét tapasztalatok majd szombat-vasárnap környékén, mert szombat délelőtt még egyetem szóbelim van:((
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Assetto Corsa Rally
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Vírusirtó topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen processzort vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- Gitárerősítő Boss Katana 50
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest