Aktív témák
-
HERR Z
veterán
Na megvettem a lapot.....Hmm a kézikönyve más mint a neten lévő, bár lehet én töltöttem le mást mert 3 volt....na mind1
Adtak hozzá csőIDE csőfloppy kábelt 1-1 db-ot 2 Sata kábelt egy SATA tápelosztót egy USB kivezetést a LEdekkel és kb ennyi
Szóval se MSI matrica se LED szinkód -ami ua. mint ami a mostanimnak szóval ez nekem nem vészes másnak viszont igen - és még firewire kivezetés sincs hozzá, mondván vegyé' olyan házat ahol előre van kivezetés.....anyád, de nekem olyan van...
Tehát az első benyomások felemások, ellenben maga a lap szép, letisztult és rengeteg a hely a proci körül, értelmesen felépített.....
Konkrét tapasztalatok majd szombat-vasárnap környékén, mert szombat délelőtt még egyetem szóbelim van:((
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte AORUS B650M Elite AX
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest