Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen széket vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós kamerák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
messy
tag
válasz
greatchaos #773 üzenetére
Hát nekem ez sok , kezd egyre nehezebb lenni lépést tartani az amd vel!
Legalább a phneon szorongatja a core2t? -
messy
tag
na ezekkel a cuccokkal már nekem is mükszik a C&Q igaz 2800ra van tépve közben C&Q de ha nincs hajtva 5x szorzó 1200mhz, 1,06v proci feszko mükszik
-
messy
tag
Nincs még magyar teszt az uj 3magos amd csodáról??
-
messy
tag
én épp éjszakára szerettem volna visszavenni a gép teljesitményéből a gyári alá.visszavettem 5x200 ra de ugyanugy 2200 mhz megy tuningolni tudok 2900ra vissza meg nem?
-
messy
tag
válasz
Sandormaster #636 üzenetére
pci clock legyen mindig fix!
-
messy
tag
válasz
Sandormaster #629 üzenetére
Bocsi,ezt befilmeztem,valamiért azt hittem abit.na lehet azért mert by cpu ra vagy autora van állitva.voltak azomban olyan lapok melyeknél nem lehet feszt állitani.
-
messy
tag
válasz
Sandormaster #624 üzenetére
vagy használd az abit SoftMenu™ t
vagy a bioson belül az első menüpontnál lehet asszem jobgomrakatintással jön elő az a manü,legalábbis a gurusoknál valahogy igy volt kicsit eldugva!
-
messy
tag
ahogy nézem ez sem üti az intelt,pedig lassan ki kéne már találni valami olyat ami jobb!kérdés hogy ez mikor jön össze mert egy ideje nincs megfelelő precedns
-
messy
tag
egyébkén nemtudja valaki hogy várható valami új dobás az amd től?a phneomon kivül,valami ujféle egymagos vagy kétmagos?
-
messy
tag
Heló!
Ez attól függ,hogy mire használod inkább a gépedet,mert van olyan aki ha netezik alapjáraton hajtja c&q-val és ha játszik c&q ki és 11x250 tolja!Azt hogy mennyire tudod húzni az a cpu steppingtől valamint a lapodtól függ!Minnél magasabb az órajel,annál jobban megy a szekér!Az enyém is 3500+ 2200@2900-on megy 3,3 % fesz emeléssel egy msi neo 4f platinum lapban és persze egy izmos ac 64 pro hűtéssel!De a hűtésigény a procid magjától függ,mert valami forró fejü az utóbbiak annyira nem! -
messy
tag
Heló!
A bios frissités az alaplapod funkcióinak illetve működését befolyásoló tényező!Bios verzók között vannak javítások amelyek lehetővé tesznek olyan dolgot melyek az előző verzióval nem voltak elérhetők vagy nem ugy!Javaslom olvass alaposan utánna mielőtt egy ilyen műveletbe belevágnál,mert ha elszúrod nagy gebasz lesz!A legújabb biost letöltheted az alaplapod gyártójának honlapjáról,valamint információt kaphatsz a frissités miértjéről!Daa-raa:Amennyire én tudom a 3200+ vagy a hasonló jelölések soha sem intelhez mért teljesítményre vonatkoztak!Inkább irányadóak!Nem kötözködés képp de én ezt így tudom!És eléggé bele rágták a fülünkbe annó!
-
messy
tag
válasz
DeltaPower #580 üzenetére
Nálam is van nyilt nap mikor nyitva van a gépház,az sokat dob akkor 32-39fok körül megy és legalább nem pörög fel a hütés,mert 40fok felett indul be a wenti mint az állat.
-
messy
tag
Én arra lennék kiváncsi hogy egy 3500+ a64 gyári coolerrel hány fokos kb?
-
messy
tag
válasz
#65675776 #550 üzenetére
Végülis asszem tökmindegy kinek az nforce,kinek a via!mindenkinek más más tapasztalata van és ami bevált ahoz ragaszkodnak!én egyenlöre elégedett vagyok az nforce4 el eddig 2éven keresztül csak intel chipsetes lapom volt azok sem voltak rosszak,volt kt400 asrock lapom az sem volt rossz a legelső ketyerém egy msi kt3ultra 2c lapom volt kt333 chippel és aztis szerettem utána kt400ra váltottam majd 1hét után nforce2 re!én elégedetebb voltam az nforce2 vel csak satás vinyonál sokat kelett szarakodni!végülis bármi jőhet csak jolegyen!le a kalappal az összes gyártó előtt!!és buék
-
messy
tag
válasz
#65675776 #541 üzenetére
mielőtt az nforcet kezdenénk gyalázni emlékezzünk pl abit nf7 nforce2 chipsete menyi tuning lehetőséget biztositott a barton tulajdonosoknak!nekem is volt.nekem még gondom nem volt vele!inkább mint a via stb!
amugyis egybe kaptam a kütyüt és nem áll modómban szétkapni
-
messy
tag
Esetleg kérdésem mivel még csak uj vagyok amd felhasználoként mert eddig inteles voltam msi k8n ne4-f lapnál meddig egézséges tolni az nforce4 nek a feszt!a procim 3500+ eh6 alapfeszen viszi a 2750mhz de tovább már nemindul adtam 1,6 a chipszetnek akkor 2800mhz is megy csak azt kéne tudni meddig lehet adni a feszt nyilván leégetni nemakarom,és nem gyári a chiphütőm!normálisra modoltam!
ja és ha valakinek van tapasztalata eh6 steppinges procrol hogy mit bir az irjon légyszi!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest