Hirdetés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vidd vissza!! Ez a maximális tanácsom!
Én már nem is tudom hanyadszorra szedem szét az enyémet, tisztogatom meg,nyomkodom összébb.. 1-2 hétig jó, aztán újra szétszed.. a múltkor már agybajt kaptam, odacsaptam az asztalhoz.. el is kezdett csörögni, de még működött
Kiderült, a led(vagy lézer dióda,vagy nem tom miami az egérpadot világítja meg, az szabadult el csöppet.. pillanatragasztó megoldotta..
Másik görgőt nem hinném,hogy tudsz szerezni bele.. szerintem elég egyedi "kapcsoló".
Szóval szerintem vidd vissza, hátha nem pucolgatják, hanem kicserélik..
Én már agybajt kapok néha tőle, pl. cod4 ben nekem arra van állítva a fegyver váltás.. és nemkicsit kapok idegbajt, amikor kifogy a jó öreg AK, váltanám át a Desert Eagle-re, hogy kicsináljak még 2-3 muksót, erre csak ide-oda kapkod idegbeteg módra.. közben persze legyilkolnak..
Billentyűzetre meg nem áll rá a kezem.. x év alatt megszoktam. szóval mindjárt szét is szedem, kap egy kis pofozást.. aztán nem tom.. csak ezért venni egy másikat.. pláne, hogy valószínűleg ugyanezt a görgő megoldást tartalmazza
Új hozzászólás Aktív témák
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest