- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
Új hozzászólás Aktív témák
-
c41r0^
őstag
válasz
forceberg #764 üzenetére
én is eléggé igényes vagyok ilyen téren, de azt te sem tudod nekem "bemesélni", hogy ennyi idő számíthat egy játékban. tudod 8 ms az még egy század mp. sem, és hány FPSsel is fut a játék, ami meg is jeleníti és fel is dolgozza azt, hogy pl. lőttél egyet? tehát ha minimum stabil 125 FPS-sel fut a játék, akkor tudja csak lekövetni és megjeleníteni még abban a képkockában, amiben megnyomtad a gombot...szóval nevetséges az egész dolog
ha játszol egy Crysisben, ami jó esetben megy 60 FPSsel, akkor a lövésedet (a gombnyomásodat) a program 0,0167 sec, azaz ~17 ms alatt dolgozza fel és jeleníti meg...hol is van az akár a 8 mstől? ráadásul nincs olyan ember, akinek a reflexe állandóan gyorsabb lenne kb. 15 ms-nál...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PH! aranyköpések
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- E-roller topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Óra topik
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo FMC RC2 drón új állapotban
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón 6 akkumulátorral - Garancia, Care Refresh
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - Garancia, Care Refresh
- DJI Mavic 3 Fly More Combo RC Pro drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
- Asus ROG Strix Flare II Animate Gamer Billentyűzet - Magyar kiosztás
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Huawei Watch GS 3, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest