- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Autós kamerák
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flame_
tag
Ha kapsz ilyet - vagy a kiváltásásra alkalmasat - akkor tedd már meg kérlek, hogy dobsz ebbe a topikba egy kommentet a ténnyel meg a részletekkel (hogy kell kérni, mivel lehet kiváltani). Ott van még a fiókban az egérkém, szívesen meggyógyítanám, ha minimális összegből meg lehet
-
Flame_
tag
válasz
bolcsodal #871 üzenetére
Elnézést, hogy egy kábé fél éves posztra válaszolok, de gondolom nem csak én olvasgatok vissza rendesen. Gyűljön csak a tapasztalat
Két X7-es görgője ment tönkre e közvetlen környezetemben. Mindkettő ugyanúgy: egyszercsak a legkisebb érintésre fel-le ugrál, képtelen egy irányba görgetni: gyakorlatilag teljesen random csúsztatja fel-le. Viszonylag rövid idő alatt jutott el ide a normális működéstől.
Az enyém gariidőn túl hülyült meg. Szétszed, tisztít, satöbbi - ugyanaz. Kicsit megfeszegettem a fém házát az érzékelő keréknek, ettől rövid távon sokat javult, konkrétan tünetmentes lett. Vannak hülye szokások, na (pl. mindent szétszedni meg feszegetni) de bejött
Itt nem egy optikai szenzor+fényforrás és köztük egy résekkel teli tárcsa gyártja le a jelet (mint írta valaki később), hanem valami általam nem teljesen értett, alapvetően mechanikai cucc. Hát nálam úgy tűnik el is kopott. Még kábé 3-4 alkalommal tudtam összebb nyomni az egésznek a fém házát, amivel kábé másfél hónapnyi plusz korrekt működést tudtam kiügyeskedni. Ezek után már végleg elromlott, úgyhogy visszatértem a drága kis MX-310-hez.
Ismerős csak vett egy másikat, ott nem tudom pontosan mi volt.
Vannak amúgy a jó öreg optomechanikai módon működő görgős megoldással is A4tech egerek? Ez a kis apróság meg kell hogy mondjam nem rengette meg a bizalmam. Ezt leszámítva kiválóan működött, ergonómiailag is bejött, és ehhez egész jó ár is társul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Béta iOS-t használók topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android játékok topikja
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest