Új hozzászólás Aktív témák
-
Flame_
tag
Ha kapsz ilyet - vagy a kiváltásásra alkalmasat - akkor tedd már meg kérlek, hogy dobsz ebbe a topikba egy kommentet a ténnyel meg a részletekkel (hogy kell kérni, mivel lehet kiváltani). Ott van még a fiókban az egérkém, szívesen meggyógyítanám, ha minimális összegből meg lehet
-
Flame_
tag
válasz
bolcsodal #871 üzenetére
Elnézést, hogy egy kábé fél éves posztra válaszolok, de gondolom nem csak én olvasgatok vissza rendesen. Gyűljön csak a tapasztalat
Két X7-es görgője ment tönkre e közvetlen környezetemben. Mindkettő ugyanúgy: egyszercsak a legkisebb érintésre fel-le ugrál, képtelen egy irányba görgetni: gyakorlatilag teljesen random csúsztatja fel-le. Viszonylag rövid idő alatt jutott el ide a normális működéstől.
Az enyém gariidőn túl hülyült meg. Szétszed, tisztít, satöbbi - ugyanaz. Kicsit megfeszegettem a fém házát az érzékelő keréknek, ettől rövid távon sokat javult, konkrétan tünetmentes lett. Vannak hülye szokások, na (pl. mindent szétszedni meg feszegetni) de bejött
Itt nem egy optikai szenzor+fényforrás és köztük egy résekkel teli tárcsa gyártja le a jelet (mint írta valaki később), hanem valami általam nem teljesen értett, alapvetően mechanikai cucc. Hát nálam úgy tűnik el is kopott. Még kábé 3-4 alkalommal tudtam összebb nyomni az egésznek a fém házát, amivel kábé másfél hónapnyi plusz korrekt működést tudtam kiügyeskedni. Ezek után már végleg elromlott, úgyhogy visszatértem a drága kis MX-310-hez.
Ismerős csak vett egy másikat, ott nem tudom pontosan mi volt.
Vannak amúgy a jó öreg optomechanikai módon működő görgős megoldással is A4tech egerek? Ez a kis apróság meg kell hogy mondjam nem rengette meg a bizalmam. Ezt leszámítva kiválóan működött, ergonómiailag is bejött, és ehhez egész jó ár is társul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen autót vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Oppo: kompakt lesz, vékony nem
- Xbox Series X|S
- Battlefield 6
- Google Pixel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Evolv Shift 2 Air / X570 ITX / Ryzen 5800X / Radeon 5700XT 8GB / 32 GB DDR4 / 1 TB SSD
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 i9-10885H (max 5,3GHz) / 32GB / 1TB SSD FHD Win11
- Latitude 5440 14" FHD IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Google Pixel 10 256GB rom, 12 GB ram eladó
- Monitor tartó / állvány - AlzaErgo ErgoArm S35B
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722
- Új pc házak! Kèszleten!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ASUS ROG Zephyrus M16
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest