- Olyan erőre tettek szert a böngészők, ami átformálhatja a piacot
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Egészen különleges funkciókat kaptak a Lian Li RS sorozatú tápjai
- A szörnyetegek között is szörnyen gyors az Amazon új Graviton processzora
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Valaki füllent az AMD CPU-k áremeléséről
- Milyen videókártyát?
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- OLED TV topic
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Egérpad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem XL-750F van.. Ez is lézeres.. sima íróasztalon (fa, csak le van lakkozva.. illetve volt sok évvel ezelött) tökéletesen megy mindenféle egérpad nélkül..
Vastag vezeték. Ez ugyyan relativ, de asszem az én egeremnek is vastag a vezetéke..
Játék közben ha nincs "eligazítva" akkor lehet zavaró.. pl. távcsöves puskával való pontos célzás alkalmával.. egyébként ha nem kemény játékos az ember, illetve elötte beigazítja a kábelt, abszolút nem zavaró..(én hagytam rá egy kis kanyart az asztalon, így az tud mozogni ha akar)Amúgy csak szubjektiv vélemény.. én a kettő közül a 710FS-t választanám.. valahogy komolyabb egérnek tűnik... de símán mindennapi haszálatra a másik is biztos megteszi...
ui: mondjuk az állítható DPI-t személy szerint csak az első 2 hétben csesztettem.. azóta fix 1600 on van

No meg esetleg nézd meg élőben melyik milyen...
a 710FS-t mondjuk már többen dicsérték.. a másik meg lehet még túl új.. nem nagyon olvastam róla.. asszem

Magyarúl.. azt veszed amelyiket akarod
Nem lettél sokkal kisegítve

Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S752 - i5-3GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 14" HD I DP I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem lettél sokkal kisegítve