Új hozzászólás Aktív témák
-
G@ben
addikt
válasz
tjhooker464 #1698 üzenetére
Bővebben: link
Itt annyinak írják.
Jááájj!
Visszaírtak az árra is:
''Tisztelt Vásárlónk!
Sajnálom, de az oldalon a hétvégén rossz ár került fel, ez a 400MHz-es változat ára.
Üdvözlettel: DigitalMind Hungary Kft.''
Mégse lesz olcsó és jó ramom.
[Szerkesztve] -
G@ben
addikt
Most jött válasz a bolttól a kérdésemre:
''Tisztelt Vásárlónk!
A normál ''márkás'' memóriák mint a hynix és samsung párban nem mindig működnek párban (az NF2 képes erre). Persze, ha nem dual chaneles működésre állítja be, akkor működnek szépen.
Üdvözlettel: DigitalMind Hungary Kft.''
Szóval ha nem duálban járatom, akkor nincs gond? -
G@ben
addikt
Tudom, hogy már biztos volt róla szó, de nf2-es lapban használ valaki 500-ast? Megy benne gond nélkül? Ennyiért (15k) én is vennék 2x512-t, de ha szívok vele, akkor nem igazán éri meg. Ugye nf2 vs Hynix vita, hogy mennyire mennek együtt.
-
G@ben
addikt
válasz
paprika #1350 üzenetére
Csak egy kérdés: más ram ment gyorsabban a lapodban, mint 166-os fsb? Mert nekem is 8RDA+om van, rev 2.2, legújabb bios, és hiába teszek bele 400-as ramokat, 333-on megy csak stabilan. A boltban, ahol vettem, megnézték mindegyik 8RDA+os lapot és mindegyiknél fennállt ez a hiba. Próbálták több procival és memmel is, de csak 166-on volt jó. Most várok, hogy szerezzenek egy 8RDA+t, ami viszi a 400-as ramokat jól, mert én is szeretnék 566-os A-DATA-kat és szeretném minél jobban kihajtani őket.
Szerk: 400-on csak akkor ment a ram stabilan, ha csak és kizárólag az 1-es különálló slotban volt. Ha a 2-es vagy 3-as slotba is tettem ramot, akkor hiába nem volt dual channel, csak 333-on volt jó.
[Szerkesztve] -
-
G@ben
addikt
Az 500-as olyan 460 körül milyen időzítéseket tud? NF2-es lapba menne Barton-M mellé, de a tapasztaltak azt mondják, hogy olyan 230-as fsb-nél az nf2 megáll, szóval nem látom értelmét 566-os ramot venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged