Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hobby elektronika
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cane
őstag
Feltettem a ramokat szinkron 263-as fsb-n (400-ról) 466-os beállításra 2T-n. Mivel valóban nem szereti ez a VIA-s lap a magasabb FSB mellett az 1T időzítést, mert az OCCT néha hibázott. A memópárjaim gondolom jófajták mert a fenti beállításokkal 2.55V-on mennek! (talán nem véletlen, korábban fLeSs-től vettem) Kár, hogy nem tutdam eddig alaposan elidőzni a gép finombeállításaival, hagytam szunnyadni a powert
Így viszont minden frankón megy, lefutnak a tesztek. Úgy érzem a 466-os beállítás valahol azért kárpótol az 1T-ért. Tuti meg tudnám hajtani frankón a ramokat egy tuning lapban, de nem tervezek egyelőre újabb befektetést. Amúgy azt hiszem everest szerint olyan 8600 körüli mem olvasásra és 5900 körüli memória írásra emlékszem.
-
vedini
őstag
visszavittem az alienbe az egyik modult, tök jó fejek voltak, írtak papírt meg minden, 15 nap múlva mehetek vissza, megkérdeztem mire számíthatok, erre 3 variációt mondtak:
1. megjavítják
2. kicserélik
3. levásárolhatom
mi az, hogy megjavítják
ready-be meg már emailt írtam meg hivogatom őket de semmi, mindig leráznak, elég halt ügynek néz ki
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Politika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Revolut
- Ingyenes az Epic Store-ban a ma megjelent Deliver At All Costs
- További aktív témák...
- Eladó MSI K9N2 SLI platinum alaplap
- több db DDR4 laptop ramok 2x4Gb (3e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Eladó új, bontatlan Kingston FURY DDR5 6000MHz CL36 32GB (2x16GB) memória
- 27% számlával! MSI PRO B850-P WIFI Alaplap
- KINGSTON Fury Beast Black DDR4 64 GB (2x32 GB) eladó, GARANCIA! // KF436C18BBK2/64
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest