- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mizs
csendes tag
A probléma tárgya a vgakártya, aminél beprobálkotam a softmoddal, de sajnos nem jött be az atitool referencia 3d ablakában a kép beszaggat, kb 2 másodpercenként a kép megáll egy pillanatra.( az fps 60-ról 120-ra ugrott, de ilyen áron mit ér) W2k alatt levettem a régi driver-t és felraktam a cd-ről a gyárit, az fps 60 környékére megy vissza, de ugyanúgy szaggat, mintha benne maradt volna a hibás pipeline az aktív 4-be (by atitool) (lehet ez???), újra le és vissza webről leszedett driver, de ott is ugyan az az eredmény, végül Omega alappal, de ez sem segít.
Van valakinek valami tippe mi lehet a probléma, lehet, hogy bedöglött a kari? Vigyem vissza gariba? ( A soft mod ugye nem üti ki a garit?)
Ha valamit pontatlanul írtam le akkor bocsi ( ez volt az első mod)
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest