Hirdetés
Aktív témák
-
busman
veterán
Zárható!
-
Márkus
csendes tag
Sziasztok.

-
Toness
őstag
ilyen nincsen hogy biztosan moddolható, még az adott gyártási szériákban sincs olyan hogy pl mindegyik moddolható mert szerintem a kártyagyártók az ati chippeket nem sorozatszámszerint egymás után kapják ezekhez az SE kártyákhoz hanem a kiválogatott ''gyengébb'' GPUkat viszik amik valószínűleg nem egymás után köetkező sorszámúak, így nem lehet semmi következtetést levonni a gyártótól se a gyártási időből. szvsz
vegyél olyan új kártyát amit nagykerből vettek és kipróbálják rajtuk a modot, szokott ilyen lenni itt a hw piacon is, drágábban adják mint a sima SE-t, de biztosan megy a mod és még gari is van rá -
busman
veterán
Mindenképp újat szeretnék,mert most ment szarrá a 9500np kártyám.
A moddolható 9800-as márkájára lennék kíváncsi.. -
Már van ilyen topik szerintem nem is egy kb fél órán belül szolni fognak h. miért nem használtad a keresőt!
Amugy a válasz h. egyik be se biztos a szerencsén múlik de én szerintem csak 256 bitessel probálkozz 128bites hagyjad.....
Nézz szét itt ph! a hardware piacon , menny tutira vegyél használtan egy tutit moddolható kártyát! -
busman
veterán
A címben szereplő vga vásárlásán gondolkodom.Az érdekelne ,hogy a boltban kapható 128 ill 256 bites kártyák közül melyik az amelyiken biztosan fut a sotmod.
Köszönöm a segítséget..
Aktív témák
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tesla topik
- Hobby rádiós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- eFootball
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3 // Pentium G4400T // i3 6100, 6100T, 4130, 2140T
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 I9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 Super 16GB Lian LI LANCOOL 207 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest