- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Aktív témák
-
xxmen
tag
De egyébként már boot-kor is szemetelt. De már mind1, ha jó is akkor jól jártak vele. Ez van.
-
xxmen
tag
Késő már eladtam 6k-ért.
-
xxmen
tag
Topik zárható, bár a probléma nem megoldott. Ne vegyen senki 3-4 hónapnál kevesebb garanciával semmit sem. Főleg nem magánszemélytől.
-
xxmen
tag
Beszopt@m! Ez van, többet nem veszek gar nélkül.
Mit ér igy ez a kari! Kell valakinek?
A Ramok biztos jók rajta 2,8 Nanos Samsungok. Lefut rajta minden progi, csak vagy nem látod vagy szemetel. -
xxmen
tag
Meg is nézhetitek. Klasszikus PH!-s vásárlás:
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=67413&arc=f[/L]
Sehol nem említi az 1 hét garanciát. -
xxmen
tag
válasz
parandroid #46 üzenetére
Na látod ez itt a baj, hogy én ugy vettem. Gyári cuccokkal.
-
xxmen
tag
válasz
parandroid #46 üzenetére
Semekkorát gyárilag ott van rajta. :)).
-
xxmen
tag
Csak az a baj, hogy nem érzem magam hibásnak, dehát ez van 40 nap alatt buktam 28 ropit. Senki sem vegyen garanica nélkül cuccot. Főleg ne itt a PH!-n.
Bár a Garancia terén is van egy sejtésem. Nem tudom hova szólhat a Gari, de a C3D-kre ha jól tudom 2 év gari van mindenhol. Főleg a disztribútornál. -
xxmen
tag
Nem tudom most mi van, nem hiszem hogy az én hibámból történt, amikor levettem a titánt és letöröltem az ezüst pasztát és akkor láttam meg.
-
xxmen
tag
Akkor a szemetelés lehet a GPU hibája is?
-
xxmen
tag
válasz
parandroid #24 üzenetére
Semmi gond. De te esetleg valami?
-
xxmen
tag
Na itt a nagy kép:
[L]http://xxmen.uw.hu/9600kep_nagy.jpg[/L]
Inkább link.
[Szerkesztve] -
xxmen
tag
Bocsi, ha kép tul nagy lett. Ja és nem procit, hanem magot.
[Szerkesztve] -
xxmen
tag
Sziasztok!
Ezelőtt 40 napja vettem MRepánál egy C3d 9600XT videókártyát. Minden rendben történt, az átvétel is, stb.. Persze az első két héten rendben ment minden, aztán az egyik napról a másikra kezdett fagyogatni. Az egyik reggel pedig elkezdett szemetelni és azóta is szemetel. Sajnos MRepa nem tud már rá garanciát vállalni. Hangsújozom, szerintem nem az ő hibája ez az eset. Lehet az barmolta szét akitől vette. Folyt.: MRepa tanácsára leszedtem a ventilátort (a szerinte gyárit), ami egyébként egy full-réz titán. Miután letöröltem az ezüst pasztát, ezt láttam.
Nem tudom ez kinek mit mond. Régebben láttam lesarkazott processzort és ez is nagyon hasonlít rá. Hangsújozom én nem értek ehhez a részéhez. Szereltem már sokat, de ilyen maggal először találkoztam. Nem tudom egyáltalán le lehet-e sarkazni egy ilyen procit. A Videókártyát egyszer húztam, 50MHz-t a GPU-n, 50Mhz- a Ramokon. Ez szerintem nem nagyon befolyásolta.
Szóval a kérdésem az lenne, hogy mi lehet a baja a kártyának? Le van sarkazva, vagy ezt nem is lehet? Valaki hozzáértő segítségét kérném.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest