Aktív témák
-
xxmen
tag
Sziasztok!
Ezelőtt 40 napja vettem MRepánál egy C3d 9600XT videókártyát. Minden rendben történt, az átvétel is, stb.. Persze az első két héten rendben ment minden, aztán az egyik napról a másikra kezdett fagyogatni. Az egyik reggel pedig elkezdett szemetelni és azóta is szemetel. Sajnos MRepa nem tud már rá garanciát vállalni. Hangsújozom, szerintem nem az ő hibája ez az eset. Lehet az barmolta szét akitől vette. Folyt.: MRepa tanácsára leszedtem a ventilátort (a szerinte gyárit), ami egyébként egy full-réz titán. Miután letöröltem az ezüst pasztát, ezt láttam.
Nem tudom ez kinek mit mond. Régebben láttam lesarkazott processzort és ez is nagyon hasonlít rá. Hangsújozom én nem értek ehhez a részéhez. Szereltem már sokat, de ilyen maggal először találkoztam. Nem tudom egyáltalán le lehet-e sarkazni egy ilyen procit. A Videókártyát egyszer húztam, 50MHz-t a GPU-n, 50Mhz- a Ramokon. Ez szerintem nem nagyon befolyásolta.
Szóval a kérdésem az lenne, hogy mi lehet a baja a kártyának? Le van sarkazva, vagy ezt nem is lehet? Valaki hozzáértő segítségét kérném.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest