- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
Aktív témák
-
Az én kártyám is csinál két programban hibát:
1. 3DMark2001SE single fillrate:
[L]http://www.tar.hu/yutani/Pictures/3DMark2001SE%20bug.jpg[/L]
2. Counter-Strike OpenGL üzemmód
[L]http://www.tar.hu/yutani/Pictures/CS%20OGL%20bug.jpg[/L]
Sehol máshol játékok vagy tesztprogramok alatt nem láttam hibát, csakis itt, ennél a kettőnél. Illetve CS alatt ha D+D-ben indítom a játékot, akkor az első map betöltésnél még latszik a rács, de ha ESC és újra betöltöm a mapot, akkor már nem. Viszont OGL alatt végig ott van a képen látható halvány rácsozat.
3DMark alatt csakis a single fillrate tesztnél jön elő a pixelprobléma, viszont 3DMark03-ban már egyáltalán nem jön elő.
WIN98SE-t használok, állítólag XP alatt nincs semmi ilyen probléma a kártyával.
Egyébként mit lehetne most kérni ezért a kártyáért? (Zalman heatpipe hűtő van rajta...) -
Nekem is 9500-öm van, de WIN98SE, és átalakítva 3DMark2001SE alatt a single fill rate teszt alatt néhány pixel hibádzik, valamint CS alatt OpenGL felületen halvány rács van a képernyőn, ami D3D alatt második indításra eltűnik.
Lehet, hogy áttérek XP-re, az alatt lehet, semmi gond nem lesz, akitől vettem, nála is XP alatt ment rendesen. -
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3549,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB CHIEFTEC Libra Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest