Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Egér probléma
- Milyen videókártyát?
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
A túlkompenzációval van gond. Azt írod: amerikát nem csak fehérek lakják. OK, rendben van, de ezen már rég túlléptünk: Hollywoodban legalább 20 éve minden rendőrfőnök fekete...
Van mondjuk a Dead Island nevű játék, 4 játszható karakterrel. 2 férfi, 2 nő, ez rendben is van. Szerepel benne egy fekete férfi, egy latin-amerikai csávó, egy ázsiai nő és egy fekete nő. Csaxólok, a világban jelentős számú fehér népesség is található... -
Egon
nagyúr
válasz
AxBattler #30 üzenetére
Mostmilesz.
Ke? Olyan nagy igény, hogy egy filmsorozat összes része legyen fenn egy ilyen szolgáltatónál, vagy legalábbis ne hiányozzon a közepe?
Az új remake-et láttad már?
Nem. Milla Jovovich volt igazán érdekes benne (na jó: meg Jill Valentine), pontosabban valahogy nem visz rá a lélek, hogy a poszt-Milla részeket megnézzem.
-
Egon
nagyúr
válasz
#52931072 #24 üzenetére
A Netflix-en elkezdtük nézni nosztalgiából a Kaptárt. Már az első résznél húztam a szám a szinkron hiánya miatt, de az igazi pofára esés a 2. rész után jött: kiderült, hogy fenn van az 1., 2., 4., 5. és 6. rész, a 3. hiányzik...
Kábé itt lett vége nálam a sztorinak, azóta be sem kapcsoltam (nézze az asszony ha akarja); ami érdekel az letöltöm, a streaming szolgáltatók meg kapják be, majd szóljanak ha nézhető lesz a kínálatuk...
A túltolt woke-LMBTQ stb. vonal sztem inkább előbb, mint utóbb el fog tűnni, mert kontraproduktív lesz ebben a formában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest