- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Projektor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- VGA hiba
- Androidos tablet topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boxer001
veterán
figy...te tartsd meg mindenképp! neked van lapod hozzá...memód is normális, mondjuk az enyémmel is menne..
Nekem sokkal komplikáltabb a váltás...annyit meg nekem nem ér, a mostani gépem is jól megy, mennek a dolgok, majd eccer váltok...úgy se bírnék dönteni hogy A64 v. ez...inkább egyik sem...mert úgy is beleőrülök, másra kell most az energia...munkám sincs most, tengődök a spórolt pénzemből, egy szóval semmilyen ésszerű érv nincsen, hogy én ebbe most belemenjek...csak ésszerűtlen, értelmetlen érvek...
Eladom, minimum nyerek rajta annyit, hogy megérte elmennem érte...(bár hozzáteszem ezekhez, hogy nagyon sajnálom...)
Várom majd a teszteket róla...mert én nem vagyok egyik párt tagja sem, tehát intel, amd, nekem mindkettő megfelel...!
Új hozzászólás Aktív témák
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telefon javítás, szervíz!
- Gumi és felni topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Proxmox VE
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- I5-13400F 2x16 GB RAM SEASONIC 750W TÁP GIGABYTE GA-B760M ZALMAN Z1 PLUS HÁZ GARANCIA!!!!!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest