Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boxer001
veterán
figy...te tartsd meg mindenképp! neked van lapod hozzá...memód is normális, mondjuk az enyémmel is menne..
Nekem sokkal komplikáltabb a váltás...annyit meg nekem nem ér, a mostani gépem is jól megy, mennek a dolgok, majd eccer váltok...úgy se bírnék dönteni hogy A64 v. ez...inkább egyik sem...mert úgy is beleőrülök, másra kell most az energia...munkám sincs most, tengődök a spórolt pénzemből, egy szóval semmilyen ésszerű érv nincsen, hogy én ebbe most belemenjek...csak ésszerűtlen, értelmetlen érvek...
Eladom, minimum nyerek rajta annyit, hogy megérte elmennem érte...(bár hozzáteszem ezekhez, hogy nagyon sajnálom...)
Várom majd a teszteket róla...mert én nem vagyok egyik párt tagja sem, tehát intel, amd, nekem mindkettő megfelel...!
Új hozzászólás Aktív témák
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 10. nap: Cassette Beasts
- Arc Raiders
- Számotokra mi volt az év játéka 2025-ben?
- 3D nyomtatás
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- DOOM - The Dark Ages
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B360 i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD ASUS Strix RX 570 4GB MasterBox Q300L 400W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest