Hirdetés
- OLED TV topic
- E-book olvasók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boxer001
veterán
figy...te tartsd meg mindenképp! neked van lapod hozzá...memód is normális, mondjuk az enyémmel is menne..
Nekem sokkal komplikáltabb a váltás...annyit meg nekem nem ér, a mostani gépem is jól megy, mennek a dolgok, majd eccer váltok...úgy se bírnék dönteni hogy A64 v. ez...inkább egyik sem...mert úgy is beleőrülök, másra kell most az energia...munkám sincs most, tengődök a spórolt pénzemből, egy szóval semmilyen ésszerű érv nincsen, hogy én ebbe most belemenjek...csak ésszerűtlen, értelmetlen érvek...
Eladom, minimum nyerek rajta annyit, hogy megérte elmennem érte...(bár hozzáteszem ezekhez, hogy nagyon sajnálom...)
Várom majd a teszteket róla...mert én nem vagyok egyik párt tagja sem, tehát intel, amd, nekem mindkettő megfelel...!
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPhone-t használók OFF topikja
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- Tőzsde és gazdaság
- OLED TV topic
- E-book olvasók
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4519
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest