Új hozzászólás Aktív témák
-
Bgs
senior tag
-
Kiss67
senior tag
Azért ez érdekes link!!
Bővebben: link
Itt egy 630 ast húztak rendesen. Akkor ugylátszik hogy ezek mégsem annyira húzhatatlanok.!!
[Szerkesztve] -
Kiss67
senior tag
Ja , és 955 chipkészlet kell hozzá.
-
Kiss67
senior tag
válasz
Hunterevil #87 üzenetére
Sztem nagyon drága , és nagyon sokat fogyaszt.
-
Hunterevil
tag
emberek lehet kicsit off de érdemes várni a dualcore-os pentiumokra illetve érdemes e sima presott helyett 64biteset venni?????(mindet 3.0
körül gondoltam) (a tomshardveren má van teszt a smithfieldről és annyira nem kiemelkedő ahogy én néztem) -
Boxer001
veterán
figy...te tartsd meg mindenképp! neked van lapod hozzá...memód is normális, mondjuk az enyémmel is menne..
Nekem sokkal komplikáltabb a váltás...annyit meg nekem nem ér, a mostani gépem is jól megy, mennek a dolgok, majd eccer váltok...úgy se bírnék dönteni hogy A64 v. ez...inkább egyik sem...mert úgy is beleőrülök, másra kell most az energia...munkám sincs most, tengődök a spórolt pénzemből, egy szóval semmilyen ésszerű érv nincsen, hogy én ebbe most belemenjek...csak ésszerűtlen, értelmetlen érvek...
Eladom, minimum nyerek rajta annyit, hogy megérte elmennem érte...(bár hozzáteszem ezekhez, hogy nagyon sajnálom...)
Várom majd a teszteket róla...mert én nem vagyok egyik párt tagja sem, tehát intel, amd, nekem mindkettő megfelel...! -
Kiss67
senior tag
Jól megfigyelhető a szünetmentes tápomon hogy visszaveszi a teljesítményfelvételt a proci amikor nem dolgozik. Amikor elkezdem futtatni a 2 prime-ot akkor nem egyből fogyaszt mint az állat hanem kicsit később kezd tőbb kakaót felvenni.
Nekem ez tetszik. -
Kiss67
senior tag
Szia . Csak hogy ne legyen egyszerü az élet : Én azt hiszem hogy megtartom az intel 64 bitest. Nem a 64 bit miatt mert most még nincs magyar xp 64 bites, hanem a 2M cache , meg a másik 2 plusz opció miatt. Legalábbis most még lefuttatok pár tesztet aztán döntök pontosan.
-
Boxer001
veterán
sorry...de első körben megpróbálnám más körökben eladni, így az ára is olyan lenne, ami neked nem hiszem, hogy teccene...de ha nem menne el annyiért, akkor...
Helyette egyelőre semmit, nincs időm ilyenekre, kedvem sincs most megint kavarni, gondolkodni, tényleg másra kell az energia, idő...pénz. -
Boxer001
veterán
Emberek! hosszas szarakodás után döntöttem:
Eladom a most vett intel procim, nem váltok, időm se ezzel szarakodni, +pénzráfordítás+elég volt az agyalásból...le-sza-rom!
(isten adja, hogy pár perc múlva még ugyanezt gondoljam, mert akkor ez már végleges)
[Szerkesztve] -
rup1u5
nagyúr
intel procid_????
hát nem tuning bartonod van ?????
csak nem lecserélted???
nem volt stabil tuningban. azthiszem antituning példány. ki akarom próbálni a lapomat egy másik ugyan ilynnel.
1-2 héten belül lehet, hogy eladó lesz vagy ha minden jól megy már most 7végén.
Én jókis MSI nForce4es lapot javasolnék vagy Gigabyte-ot ha PCI-E.
de nézz be az A64 topikba. -
Boxer001
veterán
hát igen...ezért nem bírok dönteni...
Egy ilyen lap+procit mennyiért lehet beszerezni kb, amit kinéztél? Nálam meg a ramjaim a gondok, mert inkább p4ben mennek jól, nem tudom, hogy az nforce3al mi a helyzet, de nforce2-t nem igazán csípik, mondjuk lehet, hogy inkább magát az asus lapomat nem... -
Boxer001
veterán
hatvani vagy?
mi az hogy jelenleg?
Én meg vacilálok de olyan szenvedéssel, hogy mit csináljak most ezzel a procival...nem tudom még...!
PCI-E vidkari beszerzése nem gond, mert az enyémre van vevőm, pci-e msi-t meg tudok ugyan annyiért, mint amennyiért az enyémet vennék, és ma kell megadnom a választ.. -
Boxer001
veterán
Ez alapján te megmondanád, hogy ez nem teljes értékű 64 bit?
Más fórumokon se volt ilyen szóban...hogy nem teljes értékű...
Bővebben: link -
Gaby
tag
Intel® Extended Memory 64 Technology is one of a number of innovations being added to Intel's IA-32 Server/Workstation platforms in 2004. It represents a natural addition to Intel's IA-32 architecture, allowing platforms to access larger amounts of memory. Processors with Intel® EM64T will support 64-bit extended operating systems from Microsoft, Red Hat and SuSE. Processors running in legacy* mode remain fully compatible with today's existing 32-bit applications and operating systems.
-
Boxer001
veterán
Sztem olvass te is utána..én akárhol olvasgatom...sehol nem érzékelem azt, hogy ez nem egy teljes értékű 64 bites cucc...
Ugyanúgy, mint ahogy kijött az AMD a 64 bittel, itt az intel is, semmivel sem hamisabb ez a 64 bit, mint az AMD-nél, nem tudom, hogy honnan veszitek ezt...
Megy a vacilálás...hogy maradjon, vagy menjen az újdonsült proci...
(abszolút eszembe sem volt most váltani, csak óccsó volt, gondoltam legfeljebb tovább bizniszelem...de nincs szivem..illetve nem tudom...)
-
Gaby
tag
630, 640, 650, 660 nem is igaz 64 bit nem? csak kezeli a 64 bites Oprendszert. A 8xx-as széria az igazi 64 bit a 945 és 955 chipsettel nem? Legalábbis a 6xx proci tuti 32 bites
-
Boxer001
veterán
Na, leteszteltük a procit, a lényeg, hogy megy...megnyugodtam...tunningot nem néztünk...
Most akkor el kell döntenem, hogy vagy ez alá rakok lapot, vagy A64... -
Sárpac
nagyúr
''Most vettem egy 64 bites 630-ast ( 3.0 - 775) és az alap fesz 1.3875 volt. Defaulton még a 3.5 GHz et sem viszi. Azt hittem ez az uj tchnologia jobb mint az enyém , de látom hogy valami nem stimmel . Lehet a régi procim jobb mint az uj 64 bites???''
Nos ezekben a procikban 2MB cache van ezért jóval több tranyó is amihez több kraft is kell! -
_Volkovy_
nagyúr
Még ha rendes bolti áron,egy vagyonért vetted volna ezt a processzort..Akkor se lenne semmi okod a sápítozásra,annyin tutira megy,amennyit ráírtak..
De 34k-ért nem tudom mit sír a szád. -
g@bo
nagyúr
ha eladjátok azt a 64 bites intelt szóljatok ( mail ) mert van itt helyette a64 3200+. -
Kiss67
senior tag
Hát még nem raktam vissza a régit és nem is tudom hogy mit csináljak. Most visszavettem a proci feszültségét alapra , így kap most 1.22 voltot. És bekapcsoltam a bios ba a automatikus húzást amikor dolgozik. Így most simán megy 3.6 on és sztem gyorsabb mint a régi. Hogy most a 64 bit vagy a 2M miatt azt nem tudom. De az biztos hogy a win is gyorsabban fut és még nem is a 64 bites van fönn.Nem tudom mit tegyek.!!!!
-
AMD!4ever
őstag
a 2mb Cachel meglátásom szerint pedig az a gond,hogy a játékok többsége 1mb fölé nemnagyon cimez...Kérdés mire kell....
A nemigazi 64bittel éncsak arra gondoltam hogy amig az Amd egy tök uj architekturával vezette be és mint látjuk azért elég jol is muszikál.
Addig az intel a régebbi procimagjára erölteti rá mind a 64bitet és mind a 2mb L2c-t is.És ez nem bizti hogy a legjobb megoldás. -
AMD!4ever
őstag
Le voltak Tesztelve az uj 64 bites intel prockák és én Rengeteg helyen ugy olvastam hogy szinte semmivel se jobbak a régebbieknél...Leszámitva a 64 bitet persze... de állitolag mivel ezek alapvetően 32bites magok még nem iaz igazi a 64bites teljesitményük se.Emelett hallom hogy tuningolni se lehet.....Egyre jobb
Intelpapitól többet várnak az emeberek hé!!!
[OFF] A64 Rlz -
Kiss67
senior tag
Mindjárt visszarakom a régit és megnézem mi a helyzet.
-
Boxer001
veterán
Meglehet sajnos...lehet, hogy még kint...
Most én sem tudom, hogy mi lesz, tesztelve lesz, aztán eldöntöm...mert hosszabb távra kéne egy jó procc, nem ártana a tunning potenciál...
lehet hogy a64 lesz inkább a dologból..., pedig úgy lennék inteles, de valszeg nekem sem fog jól muzsikálni...
(mi van akkor, ha pl a ramjaidat nem szereti a lap, vagy mittomén...ki tudja...)
de most látom, azokat a ramokat csak szeretni lehet!
[Szerkesztve] -
Boxer001
veterán
Amúgy meg azt is írta nekem egy fórumtárs, hogy lehet, hogy ezeket a procikat, amiket itt a ph-n vettünk,mert egy embertől vettük, az tuti..szóval lehet, hogy szépen kiválogatták a gyengébben tunningolható példányokat, és szépen azokat adják el...de ez csak feltevés...
Lehet, hogy ha nekem se megy jól, eladom én is...helyette A64... -
Boxer001
veterán
Akkor én is szomorú leszek, ha nem fog jól menni...
Mert éppen az új rendszert tervezgetem alá... -
Boxer001
veterán
Én is ma vettem egy 630as 64 bitest, csak még nincs lapom alá...valakivel le kéne teszteltetnem, hogy megy-e egyáltalán...
Hát örülnék neki, ha majd tudnám húzni jól, de ahogy látom erre nem sok esély lesz... -
Viktor77
titán
Nem hiszem, hogy Neked kéne magyaráznom, hogy a tuningpotencial procinként más és más. Nincs olyan, hogy ha az igen, akkor ez miért nem. Mert. Ilyet fogtál ki.
Az, hogy újabb proci, egyáltalán nem jelenti azt, hogy jobban tuningolható. Sőt. Ismerjük ugye az Intel terveit a tuninggal kapcsolatban. -
Kiss67
senior tag
Sziasztok. Valaki világosítson már fel mert értetlenül állok a dolog előtt.
Szóval.
Van egy 3.0 E0 steppinges 775 ös aminek az alapfeszültsége 1.2875 volt.
A bios ban defaultra téve , a cpuiz szerint 1.22 volt.
Igy , ekkora feszkón simán megy 3.7GHz- en. De még 1.2 volton is megy ennyit.
Most vettem egy 64 bites 630-ast ( 3.0 - 775) és az alap fesz 1.3875 volt. Defaulton még a 3.5 GHz et sem viszi. Azt hittem ez az uj tchnologia jobb mint az enyém , de látom hogy valami nem stimmel . Lehet a régi procim jobb mint az uj 64 bites???
Valaki mondjon már valami véleményt.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest