- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Apple MacBook
- Napokon belül váratlan versenyzővel bővül a VGA-piac
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Végre feketében pózol a Noctua legkomolyabb 120 mm-es ventilátora
- Fujifilm X
- Tápos kibeszélő offtopik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bgs
senior tag
Az mas, mindenki vegye azt, amit e legjobban szeretne. En csak azert irtam, mert ugy jott ki, hogy az A64 lapok mennyire dragak, pedig abbol ugyanugy vannak 21-22 netto koruli verziok, mint ahogy 775-hoz is van 40 folotti kategoria

Ebben nagyreszt atfed a ketto... -
Gaby
tag
-
Kiss67
senior tag
-
Boxer001
veterán
-
Kiss67
senior tag
-
Boxer001
veterán
-
Kiss67
senior tag
-
Boxer001
veterán
ahogy gondolod...
valaki úgy is meg fogja venni, ha meg nem, akkor megtartom...
(amennyiért vettem...hidd el, veszteni úgy sem fogok rajta...) -
Boxer001
veterán
-
g@bo
nagyúr
mikor eladsz ezt mondod, mikor vennél, sirsz, hogy kell a gari, mert egy proci is elromolhat ( táp, alaplapi hiba, elektromos tüske... ) szóval duma.

-
Kiss67
senior tag
-
Boxer001
veterán
Ezt hogy érted? nekem sima athlon barcim van...azt azért ne hasonlítsuk össze a most vett procimmal...

Bazz...nincs szivem eladni...tutira nem bánnám meg...de most nagyon nem jól jött ki ez az egész... -
Boxer001
veterán
neked nem, másnak már lehet...
Figy, szted kit érdekel az 5 nap gari..műxik, és ha egy proci műxik, akkor az nem csesződik el olyan könnyen...(nem kell szétsütni, meg ilyen apróságok)
Amúgy meg én akár 1 hónapot is adok rá, nem fog elromlani... -
Kiss67
senior tag
Azért ez érdekes link!!
Bővebben: link
Itt egy 630 ast húztak rendesen. Akkor ugylátszik hogy ezek mégsem annyira húzhatatlanok.!!
[Szerkesztve] -
Kiss67
senior tag
Ja , és 955 chipkészlet kell hozzá.
-
Kiss67
senior tag
emberek lehet kicsit off de érdemes várni a dualcore-os pentiumokra illetve érdemes e sima presott helyett 64biteset venni?????(mindet 3.0
körül gondoltam) (a tomshardveren má van teszt a smithfieldről és annyira nem kiemelkedő ahogy én néztem)Sztem nagyon drága , és nagyon sokat fogyaszt.
-
Hunterevil
tag
emberek lehet kicsit off de érdemes várni a dualcore-os pentiumokra illetve érdemes e sima presott helyett 64biteset venni?????(mindet 3.0
körül gondoltam) (a tomshardveren má van teszt a smithfieldről és annyira nem kiemelkedő ahogy én néztem) -
Kiss67
senior tag
-
g@bo
nagyúr
sorry...de első körben megpróbálnám más körökben eladni, így az ára is olyan lenne, ami neked nem hiszem, hogy teccene...de ha nem menne el annyiért, akkor...
Helyette egyelőre semmit, nincs időm ilyenekre, kedvem sincs most megint kavarni, gondolkodni, tényleg másra kell az energia, idő...pénz.hehe, az 5 nap gari lejár, mire eladod, csak nem gondolod hogy drágábban megvenném, mint te moydertől?

-
Boxer001
veterán
-
Boxer001
veterán
-
Kiss67
senior tag
-
Achill3uS
nagyúr
-
Boxer001
veterán
addig írod ezeket a jó dolgokat, amíg sírva nem fakadok...!

-
Boxer001
veterán
figy...te tartsd meg mindenképp! neked van lapod hozzá...memód is normális, mondjuk az enyémmel is menne..
Nekem sokkal komplikáltabb a váltás...annyit meg nekem nem ér, a mostani gépem is jól megy, mennek a dolgok, majd eccer váltok...úgy se bírnék dönteni hogy A64 v. ez...inkább egyik sem...mert úgy is beleőrülök, másra kell most az energia...munkám sincs most, tengődök a spórolt pénzemből, egy szóval semmilyen ésszerű érv nincsen, hogy én ebbe most belemenjek...csak ésszerűtlen, értelmetlen érvek...
Eladom, minimum nyerek rajta annyit, hogy megérte elmennem érte...(bár hozzáteszem ezekhez, hogy nagyon sajnálom...)
Várom majd a teszteket róla...mert én nem vagyok egyik párt tagja sem, tehát intel, amd, nekem mindkettő megfelel...!
-
Kiss67
senior tag
Jól megfigyelhető a szünetmentes tápomon hogy visszaveszi a teljesítményfelvételt a proci amikor nem dolgozik. Amikor elkezdem futtatni a 2 prime-ot akkor nem egyből fogyaszt mint az állat hanem kicsit később kezd tőbb kakaót felvenni.
Nekem ez tetszik.
-
Kiss67
senior tag
sorry...de első körben megpróbálnám más körökben eladni, így az ára is olyan lenne, ami neked nem hiszem, hogy teccene...de ha nem menne el annyiért, akkor...
Helyette egyelőre semmit, nincs időm ilyenekre, kedvem sincs most megint kavarni, gondolkodni, tényleg másra kell az energia, idő...pénz.Szia . Csak hogy ne legyen egyszerü az élet : Én azt hiszem hogy megtartom az intel 64 bitest. Nem a 64 bit miatt mert most még nincs magyar xp 64 bites, hanem a 2M cache , meg a másik 2 plusz opció miatt. Legalábbis most még lefuttatok pár tesztet aztán döntök pontosan.
-
Boxer001
veterán
Helyette egyelőre semmit, nincs időm ilyenekre, kedvem sincs most megint kavarni, gondolkodni, tényleg másra kell az energia, idő...pénz. -
SzlobiG
félisten
-
g@bo
nagyúr
árat lécci, mailban, és hogy mit szeretnél helyette esetleg konfig...
-
Boxer001
veterán
Emberek! hosszas szarakodás után döntöttem:
Eladom a most vett intel procim, nem váltok, időm se ezzel szarakodni, +pénzráfordítás+elég volt az agyalásból...le-sza-rom!
(isten adja, hogy pár perc múlva még ugyanezt gondoljam, mert akkor ez már végleges
)
[Szerkesztve] -
Bgs
senior tag
-
Boxer001
veterán
-
rup1u5
nagyúr
-
Boxer001
veterán
intel procid_????
hát nem tuning bartonod van ?????
csak nem lecserélted???
nem volt stabil tuningban. azthiszem antituning példány. ki akarom próbálni a lapomat egy másik ugyan ilynnel.
1-2 héten belül lehet, hogy eladó lesz vagy ha minden jól megy már most 7végén.
Én jókis MSI nForce4es lapot javasolnék vagy Gigabyte-ot ha PCI-E.
de nézz be az A64 topikba.nem, megvan még minden, csak tegnap poénból vettem egy 630as Intelt (64bit, 2mb cache)
és most jól bekavartam magamnak, mert nincs szivem eladni, illetve nem tudom, hogy mi a jó isten csináljak...de ezt már taglaltam ezerszer...

-
rup1u5
nagyúr
intel procid_????
hát nem tuning bartonod van ?????
csak nem lecserélted???
nem volt stabil tuningban. azthiszem antituning példány. ki akarom próbálni a lapomat egy másik ugyan ilynnel.
1-2 héten belül lehet, hogy eladó lesz vagy ha minden jól megy már most 7végén.
Én jókis MSI nForce4es lapot javasolnék vagy Gigabyte-ot ha PCI-E.
de nézz be az A64 topikba. -
Boxer001
veterán
-
Gaby
tag
Szerintem 30 alatt nem kapsz PCI-E deszkát, ABIT AN8 vagy ASUS A8N alá ne add, ezek 33.000Ft újonnan
-
Gaby
tag
-
Boxer001
veterán
hmm...engem érdekelne második versenyzőként...
tunnigot bírja?
Tőled kérdezem...szted eladjam az intel procim, helyette A64?
Lapot nem tudsz alá javasolni, hogy milyet? PCI-E kéne + sata is...és olcsó legyen
[Szerkesztve] -
rup1u5
nagyúr
-
Gaby
tag
-
Boxer001
veterán
-
Gaby
tag
Engem a tuning nem érdekel, de már így is a fellegekben jár az ár:
Ha AMD 64 akkor a végösszegem: 333.232 Ft ( 3.2+ AMD 64 )
Ha Intel 64 akkor a végösszegem: 368.583 Ft ( 2.8 Pentium 64 D )
Nem igazán tervetem ekkora kiadást -
Boxer001
veterán
Mondjuk nekem a DFI már túlzás...biztos olcsóbban is ki lehet jönni...de nálam az a helyzet, hogy kb 25-35öt kéne ráfizetnem max a dolgokra...de ha A64 kijönne még olcsóbban is, akkor jöhetne...de ahogy látom, nem igazán.
-
Gaby
tag
hát igen...ezért nem bírok dönteni...
Egy ilyen lap+procit mennyiért lehet beszerezni kb, amit kinéztél? Nálam meg a ramjaim a gondok, mert inkább p4ben mennek jól, nem tudom, hogy az nforce3al mi a helyzet, de nforce2-t nem igazán csípik, mondjuk lehet, hogy inkább magát az asus lapomat nem...
ABIT AN8 Fatal1ty 42625 Ft
AMD 64 Socket 939, 3200+ 42999 Ft
Lehet ettől van olcsóbb is, én nem találtam -
Boxer001
veterán
hát igen...ezért nem bírok dönteni...
Egy ilyen lap+procit mennyiért lehet beszerezni kb, amit kinéztél? Nálam meg a ramjaim a gondok, mert inkább p4ben mennek jól, nem tudom, hogy az nforce3al mi a helyzet, de nforce2-t nem igazán csípik, mondjuk lehet, hogy inkább magát az asus lapomat nem...
-
Gaby
tag
Nekem eddig mindig Intel volt, bár most az AMD eléggé ott van, mostani konfig tervemet ehez állítottam össze, láthatod adataim alatt. Bár az Intel állítólag nagyon drága lesz + deszka is, na meg áramzabálló, lehet AMD 64 mellett döntök.
-
Boxer001
veterán
Akkor neked is dilemma, hogy A64 v. Intel 64?
Nekem még deszka kéne...intel 64 megvan, vga kis csavarral, de sima ügy..
, ramjaim remélem jók lesznek még egy ideig...arra nincs lóvém...
de ugye a dilemma még mindig: A64 v. Intel 64
-
Gaby
tag
hatvani vagy?
mi az hogy jelenleg? 
Én meg vacilálok de olyan szenvedéssel, hogy mit csináljak most ezzel a procival...nem tudom még...!
PCI-E vidkari beszerzése nem gond, mert az enyémre van vevőm, pci-e msi-t meg tudok ugyan annyiért, mint amennyiért az enyémet vennék, és ma kell megadnom a választ..
A jelenleg az hogy itt dolgozok és ezért Hatvanban lakok. Nekem a lényeg van hátra, deszka, proc, vga, ram, már egy jó ideje várok a 64 bitek miatt, nem tudok dönteni. Peid már kellene a gép!
-
Boxer001
veterán
hatvani vagy?
mi az hogy jelenleg? 
Én meg vacilálok de olyan szenvedéssel, hogy mit csináljak most ezzel a procival...nem tudom még...!
PCI-E vidkari beszerzése nem gond, mert az enyémre van vevőm, pci-e msi-t meg tudok ugyan annyiért, mint amennyiért az enyémet vennék, és ma kell megadnom a választ..
-
Boxer001
veterán
Intel® Extended Memory 64 Technology is one of a number of innovations being added to Intel's IA-32 Server/Workstation platforms in 2004. It represents a natural addition to Intel's IA-32 architecture, allowing platforms to access larger amounts of memory. Processors with Intel® EM64T will support 64-bit extended operating systems from Microsoft, Red Hat and SuSE. Processors running in legacy* mode remain fully compatible with today's existing 32-bit applications and operating systems.
Ez alapján te megmondanád, hogy ez nem teljes értékű 64 bit?
Más fórumokon se volt ilyen szóban...hogy nem teljes értékű...
Bővebben: link -
Gaby
tag
Sztem olvass te is utána..én akárhol olvasgatom...sehol nem érzékelem azt, hogy ez nem egy teljes értékű 64 bites cucc...
Ugyanúgy, mint ahogy kijött az AMD a 64 bittel, itt az intel is, semmivel sem hamisabb ez a 64 bit, mint az AMD-nél, nem tudom, hogy honnan veszitek ezt...
Megy a vacilálás...hogy maradjon, vagy menjen az újdonsült proci...
(abszolút eszembe sem volt most váltani, csak óccsó volt, gondoltam legfeljebb tovább bizniszelem...de nincs szivem..illetve nem tudom...
)Ha eladó vagy tudsz szerezni szólj, ha baráti az ára lehet érdekel, még nem tudom hogy intel vagy amd legyen. talizni tudunk mert jelenleg hatvani vagyok
-
Gaby
tag
Intel® Extended Memory 64 Technology is one of a number of innovations being added to Intel's IA-32 Server/Workstation platforms in 2004. It represents a natural addition to Intel's IA-32 architecture, allowing platforms to access larger amounts of memory. Processors with Intel® EM64T will support 64-bit extended operating systems from Microsoft, Red Hat and SuSE. Processors running in legacy* mode remain fully compatible with today's existing 32-bit applications and operating systems.
-
Gaby
tag
Sztem olvass te is utána..én akárhol olvasgatom...sehol nem érzékelem azt, hogy ez nem egy teljes értékű 64 bites cucc...
Ugyanúgy, mint ahogy kijött az AMD a 64 bittel, itt az intel is, semmivel sem hamisabb ez a 64 bit, mint az AMD-nél, nem tudom, hogy honnan veszitek ezt...
(abszolút eszembe sem volt most váltani, csak óccsó volt, gondoltam legfeljebb tovább bizniszelem...de nincs szivem..illetve nem tudom...
)Én az intel oldaláról veszem ezt hogy nem 64 bites, csak támogatja, olvass te is utána
-
Boxer001
veterán
) -
Gaby
tag
630, 640, 650, 660 nem is igaz 64 bit nem? csak kezeli a 64 bites Oprendszert. A 8xx-as széria az igazi 64 bit a 945 és 955 chipsettel nem? Legalábbis a 6xx proci tuti 32 bites
-
g@bo
nagyúr
-
Boxer001
veterán
Na, leteszteltük a procit, a lényeg, hogy megy...megnyugodtam...tunningot nem néztünk...
Most akkor el kell döntenem, hogy vagy ez alá rakok lapot, vagy A64... -
g@bo
nagyúr
-
Kiss67
senior tag
Csak ezért aggodok mert üzleti tranzakció lett volna a régivel, és múlik a bizniszen vagy 7k.
Azért ez nem elhanyagolható sztem -
Kiss67
senior tag
''Most vettem egy 64 bites 630-ast ( 3.0 - 775) és az alap fesz 1.3875 volt. Defaulton még a 3.5 GHz et sem viszi. Azt hittem ez az uj tchnologia jobb mint az enyém , de látom hogy valami nem stimmel . Lehet a régi procim jobb mint az uj 64 bites???''
Nos ezekben a procikban 2MB cache van ezért jóval több tranyó is amihez több kraft is kell!Mire gondolsz , nagyobb tápot vegyek?
-
Boxer001
veterán
-
Sárpac
nagyúr
Sziasztok. Valaki világosítson már fel mert értetlenül állok a dolog előtt.
Szóval.
Van egy 3.0 E0 steppinges 775 ös aminek az alapfeszültsége 1.2875 volt.
A bios ban defaultra téve , a cpuiz szerint 1.22 volt.
Igy , ekkora feszkón simán megy 3.7GHz- en. De még 1.2 volton is megy ennyit.
Most vettem egy 64 bites 630-ast ( 3.0 - 775) és az alap fesz 1.3875 volt. Defaulton még a 3.5 GHz et sem viszi. Azt hittem ez az uj tchnologia jobb mint az enyém , de látom hogy valami nem stimmel . Lehet a régi procim jobb mint az uj 64 bites???
Valaki mondjon már valami véleményt.
Köszönöm.

''Most vettem egy 64 bites 630-ast ( 3.0 - 775) és az alap fesz 1.3875 volt. Defaulton még a 3.5 GHz et sem viszi. Azt hittem ez az uj tchnologia jobb mint az enyém , de látom hogy valami nem stimmel . Lehet a régi procim jobb mint az uj 64 bites???''
Nos ezekben a procikban 2MB cache van ezért jóval több tranyó is amihez több kraft is kell! -
_Volkovy_
nagyúr
Még ha rendes bolti áron,egy vagyonért vetted volna ezt a processzort..Akkor se lenne semmi okod a sápítozásra,annyin tutira megy,amennyit ráírtak..
De 34k-ért nem tudom mit sír a szád. -
Boxer001
veterán
-
Kiss67
senior tag
-
Kiss67
senior tag
-
g@bo
nagyúr
ha eladjátok azt a 64 bites intelt szóljatok ( mail ) mert van itt helyette a64 3200+.
-
Boxer001
veterán
a 2mb Cachel meglátásom szerint pedig az a gond,hogy a játékok többsége 1mb fölé nemnagyon cimez...Kérdés mire kell....
A nemigazi 64bittel éncsak arra gondoltam hogy amig az Amd egy tök uj architekturával vezette be és mint látjuk azért elég jol is muszikál.
Addig az intel a régebbi procimagjára erölteti rá mind a 64bitet és mind a 2mb L2c-t is.És ez nem bizti hogy a legjobb megoldás.Nem tudom, majd elválig...én nem vagyok az egyik tábor ellen sem...ha nem tetszik majd a proci, akkor A64...ennyi...de remélem, hogy nem kerül most már rá sor, ha már megvettem, nem szeretnék megint kavart vele...
-
Boxer001
veterán
Akkor tartsd meg sztem!!
(Feljebb nem megy 3.6-nál...?
)
Én játszom is a géppel...én még nem tudom, hogy mi lesz...elvileg ma kiderül...mert még nem láttam működni a procit... -
Kiss67
senior tag
a 2mb Cachel meglátásom szerint pedig az a gond,hogy a játékok többsége 1mb fölé nemnagyon cimez...Kérdés mire kell....
A nemigazi 64bittel éncsak arra gondoltam hogy amig az Amd egy tök uj architekturával vezette be és mint látjuk azért elég jol is muszikál.
Addig az intel a régebbi procimagjára erölteti rá mind a 64bitet és mind a 2mb L2c-t is.És ez nem bizti hogy a legjobb megoldás.Én nem játszom sőt még ellenzem is az effajta géphasználatot. Csak munka.!!Ott viszont sztem várható sebesség növekedés a cache miatt.
-
Kiss67
senior tag
Hát még nem raktam vissza a régit és nem is tudom hogy mit csináljak. Most visszavettem a proci feszültségét alapra , így kap most 1.22 voltot. És bekapcsoltam a bios ba a automatikus húzást amikor dolgozik. Így most simán megy 3.6 on és sztem gyorsabb mint a régi. Hogy most a 64 bit vagy a 2M miatt azt nem tudom. De az biztos hogy a win is gyorsabban fut és még nem is a 64 bites van fönn.Nem tudom mit tegyek.!!!!

-
AMD!4ever
őstag
Addig az intel a régebbi procimagjára erölteti rá mind a 64bitet és mind a 2mb L2c-t is.És ez nem bizti hogy a legjobb megoldás. -
Boxer001
veterán
Le voltak Tesztelve az uj 64 bites intel prockák és én Rengeteg helyen ugy olvastam hogy szinte semmivel se jobbak a régebbieknél...Leszámitva a 64 bitet persze... de állitolag mivel ezek alapvetően 32bites magok még nem iaz igazi a 64bites teljesitményük se.Emelett hallom hogy tuningolni se lehet.....Egyre jobb

Intelpapitól többet várnak az emeberek hé!!!
[OFF] A64 Rlzhát nem tudom, hogy mi igaz ebből a nem igazi 64 bit dologból...de eddig sajnos tény,hogy húzni nem igazán...de azért sztem különbség is, hogy ott a 2mb cache is..ha érnek vele eggyáltalán valamit...
-
AMD!4ever
őstag
Le voltak Tesztelve az uj 64 bites intel prockák és én Rengeteg helyen ugy olvastam hogy szinte semmivel se jobbak a régebbieknél...Leszámitva a 64 bitet persze... de állitolag mivel ezek alapvetően 32bites magok még nem iaz igazi a 64bites teljesitményük se.Emelett hallom hogy tuningolni se lehet.....Egyre jobb

Intelpapitól többet várnak az emeberek hé!!!
[OFF] A64 Rlz -
Boxer001
veterán
-
Kiss67
senior tag
Mindjárt visszarakom a régit és megnézem mi a helyzet.
-
Kiss67
senior tag
-
Boxer001
veterán
-
Kiss67
senior tag
Meglehet sajnos...lehet, hogy még kint...
Most én sem tudom, hogy mi lesz, tesztelve lesz, aztán eldöntöm...mert hosszabb távra kéne egy jó procc, nem ártana a tunning potenciál...
lehet hogy a64 lesz inkább a dologból...
, pedig úgy lennék inteles, de valszeg nekem sem fog jól muzsikálni...
(mi van akkor, ha pl a ramjaidat nem szereti a lap, vagy mittomén...ki tudja...)
de most látom, azokat a ramokat csak szeretni lehet!
[Szerkesztve]Ugyan az a lap.
Minden ugyan az. -
Boxer001
veterán
-
SzlobiG
félisten
Most én sem tudom, hogy mi lesz, tesztelve lesz, aztán eldöntöm...mert hosszabb távra kéne egy jó procc, nem ártana a tunning potenciál...
(mi van akkor, ha pl a ramjaidat nem szereti a lap, vagy mittomén...ki tudja...)
[Szerkesztve]Hátt őőő én annyit mondok köv procim megin Intel lesz.

-
Boxer001
veterán
[Szerkesztve] -
Kiss67
senior tag
Amúgy meg azt is írta nekem egy fórumtárs, hogy lehet, hogy ezeket a procikat, amiket itt a ph-n vettünk,mert egy embertől vettük, az tuti..szóval lehet, hogy szépen kiválogatták a gyengébben tunningolható példányokat, és szépen azokat adják el...de ez csak feltevés...
Lehet, hogy ha nekem se megy jól, eladom én is...helyette A64...De nem hiszem hogy ök válogatták ki, inkább kint?
-
Boxer001
veterán
Amúgy meg azt is írta nekem egy fórumtárs, hogy lehet, hogy ezeket a procikat, amiket itt a ph-n vettünk,mert egy embertől vettük, az tuti..szóval lehet, hogy szépen kiválogatták a gyengébben tunningolható példányokat, és szépen azokat adják el...de ez csak feltevés...
Lehet, hogy ha nekem se megy jól, eladom én is...helyette A64... -
Boxer001
veterán
Akkor én is szomorú leszek, ha nem fog jól menni...

Mert éppen az új rendszert tervezgetem alá... -
klepto
addikt
-
Kiss67
senior tag
-
Kiss67
senior tag
-
klepto
addikt
-
Kiss67
senior tag
-
Kiss67
senior tag
-
klepto
addikt
-
Kiss67
senior tag
-
Kiss67
senior tag
-
Boxer001
veterán
Én is ma vettem egy 630as 64 bitest, csak még nincs lapom alá...valakivel le kéne teszteltetnem, hogy megy-e egyáltalán...
Hát örülnék neki, ha majd tudnám húzni jól, de ahogy látom erre nem sok esély lesz... -
klepto
addikt
Szóval.
Most vettem egy 64 bites 630-ast ( 3.0 - 775) és az alap fesz 1.3875 volt. Defaulton még a 3.5 GHz et sem viszi. Azt hittem ez az uj tchnologia jobb mint az enyém , de látom hogy valami nem stimmel . Lehet a régi procim jobb mint az uj 64 bites???
Köszönöm.

Hol veteted a 630-as procit, és mennyibe került?
-
Viktor77
titán
-
Kiss67
senior tag
Nem hiszem, hogy Neked kéne magyaráznom, hogy a tuningpotencial procinként más és más. Nincs olyan, hogy ha az igen, akkor ez miért nem. Mert. Ilyet fogtál ki.
Az, hogy újabb proci, egyáltalán nem jelenti azt, hogy jobban tuningolható. Sőt. Ismerjük ugye az Intel terveit a tuninggal kapcsolatban.És a feszkó külömbségek?
-
Viktor77
titán
Szóval.
Köszönöm.

Nem hiszem, hogy Neked kéne magyaráznom, hogy a tuningpotencial procinként más és más. Nincs olyan, hogy ha az igen, akkor ez miért nem. Mert. Ilyet fogtál ki.
Az, hogy újabb proci, egyáltalán nem jelenti azt, hogy jobban tuningolható. Sőt. Ismerjük ugye az Intel terveit a tuninggal kapcsolatban. -
SzlobiG
félisten
Szóval.
Köszönöm.

Sajnos a 64Bites LGA-at nem lehet úgy tuningolni mint az elődöt.

-
Kiss67
senior tag
Szóval.
Köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Gyúrósok ide!
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Anime filmek és sorozatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nintendo Switch
- Apple MacBook
- Mi csak nyerhetünk a fokozódó űrinternet versenyben
- További aktív témák...
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max