- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Forrmell.enn
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boxer001
veterán
figy...te tartsd meg mindenképp! neked van lapod hozzá...memód is normális, mondjuk az enyémmel is menne..
Nekem sokkal komplikáltabb a váltás...annyit meg nekem nem ér, a mostani gépem is jól megy, mennek a dolgok, majd eccer váltok...úgy se bírnék dönteni hogy A64 v. ez...inkább egyik sem...mert úgy is beleőrülök, másra kell most az energia...munkám sincs most, tengődök a spórolt pénzemből, egy szóval semmilyen ésszerű érv nincsen, hogy én ebbe most belemenjek...csak ésszerűtlen, értelmetlen érvek...
Eladom, minimum nyerek rajta annyit, hogy megérte elmennem érte...(bár hozzáteszem ezekhez, hogy nagyon sajnálom...)
Várom majd a teszteket róla...mert én nem vagyok egyik párt tagja sem, tehát intel, amd, nekem mindkettő megfelel...! -
Boxer001
veterán
sorry...de első körben megpróbálnám más körökben eladni, így az ára is olyan lenne, ami neked nem hiszem, hogy teccene...de ha nem menne el annyiért, akkor...
Helyette egyelőre semmit, nincs időm ilyenekre, kedvem sincs most megint kavarni, gondolkodni, tényleg másra kell az energia, idő...pénz. -
Boxer001
veterán
Emberek! hosszas szarakodás után döntöttem:
Eladom a most vett intel procim, nem váltok, időm se ezzel szarakodni, +pénzráfordítás+elég volt az agyalásból...le-sza-rom!
(isten adja, hogy pár perc múlva még ugyanezt gondoljam, mert akkor ez már végleges)
[Szerkesztve] -
Boxer001
veterán
hát igen...ezért nem bírok dönteni...
Egy ilyen lap+procit mennyiért lehet beszerezni kb, amit kinéztél? Nálam meg a ramjaim a gondok, mert inkább p4ben mennek jól, nem tudom, hogy az nforce3al mi a helyzet, de nforce2-t nem igazán csípik, mondjuk lehet, hogy inkább magát az asus lapomat nem... -
Boxer001
veterán
hatvani vagy?
mi az hogy jelenleg?
Én meg vacilálok de olyan szenvedéssel, hogy mit csináljak most ezzel a procival...nem tudom még...!
PCI-E vidkari beszerzése nem gond, mert az enyémre van vevőm, pci-e msi-t meg tudok ugyan annyiért, mint amennyiért az enyémet vennék, és ma kell megadnom a választ.. -
Boxer001
veterán
Ez alapján te megmondanád, hogy ez nem teljes értékű 64 bit?
Más fórumokon se volt ilyen szóban...hogy nem teljes értékű...
Bővebben: link -
Boxer001
veterán
Sztem olvass te is utána..én akárhol olvasgatom...sehol nem érzékelem azt, hogy ez nem egy teljes értékű 64 bites cucc...
Ugyanúgy, mint ahogy kijött az AMD a 64 bittel, itt az intel is, semmivel sem hamisabb ez a 64 bit, mint az AMD-nél, nem tudom, hogy honnan veszitek ezt...
Megy a vacilálás...hogy maradjon, vagy menjen az újdonsült proci...
(abszolút eszembe sem volt most váltani, csak óccsó volt, gondoltam legfeljebb tovább bizniszelem...de nincs szivem..illetve nem tudom...)
-
Boxer001
veterán
Na, leteszteltük a procit, a lényeg, hogy megy...megnyugodtam...tunningot nem néztünk...
Most akkor el kell döntenem, hogy vagy ez alá rakok lapot, vagy A64... -
Boxer001
veterán
Meglehet sajnos...lehet, hogy még kint...
Most én sem tudom, hogy mi lesz, tesztelve lesz, aztán eldöntöm...mert hosszabb távra kéne egy jó procc, nem ártana a tunning potenciál...
lehet hogy a64 lesz inkább a dologból..., pedig úgy lennék inteles, de valszeg nekem sem fog jól muzsikálni...
(mi van akkor, ha pl a ramjaidat nem szereti a lap, vagy mittomén...ki tudja...)
de most látom, azokat a ramokat csak szeretni lehet!
[Szerkesztve] -
Boxer001
veterán
Amúgy meg azt is írta nekem egy fórumtárs, hogy lehet, hogy ezeket a procikat, amiket itt a ph-n vettünk,mert egy embertől vettük, az tuti..szóval lehet, hogy szépen kiválogatták a gyengébben tunningolható példányokat, és szépen azokat adják el...de ez csak feltevés...
Lehet, hogy ha nekem se megy jól, eladom én is...helyette A64... -
Boxer001
veterán
Akkor én is szomorú leszek, ha nem fog jól menni...
Mert éppen az új rendszert tervezgetem alá... -
Boxer001
veterán
Én is ma vettem egy 630as 64 bitest, csak még nincs lapom alá...valakivel le kéne teszteltetnem, hogy megy-e egyáltalán...
Hát örülnék neki, ha majd tudnám húzni jól, de ahogy látom erre nem sok esély lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest