- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Ötlettől a megvalósításig: használjuk a nyelvi modelleket új ötletekhez!
- Nem veszik el az Activision Blizzardot a Microsofttól
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Kevesebb bevételét adja át az OpenAI a Microsoftnak
- Milyen egeret válasszak?
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Powerbank topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen széket vegyek?
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisÁdi
aktív tag
Üdv
Nekem is van egy 5.1-es hangfalam
Tegnap még filmet néztem vele aztán amikor ma bekapcsoltam nem szól.
Mit tudok tenni ez ellen? -
fabeton
csendes tag
Sziasztok!
Előre szólok, hogy számítástechnikában kissé amatőr vagyok. Vettem egy „audiotrak prodigigy 7.1 hifi” hifi hangkártyát. egy Rotel 1057 erősítőhöz kapcsoltam optikai kábellel. Az operációs rendszerem XP SP2. Szeretném ha az 5.1-es hangzás működne vele ( leginkább játékoknál érdekel). A problémám az, hogy ha a átkapcsolom 5.1-es hangzásra, a tesztnél csak a két frontot tudja működtetni, pedig a központi kontroll panelen látszik a hogy a csatornán adná a többi jelet is, viszont a kimeneti csatornán már ez nem jelenik meg. Természetesen az erősítő 5.1-re van állítva, az optikai kábelt is leteszteltem, és mind a kártya cd-n található xp-driverrel, és a weblapról letölthető driverrel is próbálkoztam. Próbálkoztam állítani a kimenet 5.1 hangfal szettre is… Kérem ha tud valaki akkor segítsen, mert ha a kártya hibája akkor 3 napon van visszavinni.
Köszönöm!
-
lovag05
aktív tag
Üdv!
Remélem tudtok segíteni, az a probléma adódott, hogy, van egy Genius SW-5.1 Home Theater-öm, eddig ezzel minden szuperál, DE, adódott egy helyzet, így a két első szatelitet kicseréltem, két darab három utas Orion hangszórókra, a bekötés után, viszont nem szól 5.1-be a cucc, sajna, az van, hogy, ha az alaplapi hang driverén az 5.1-es opciót választom, akkor a két Orion hangszóró nélkül mennek, DE, ha azt választom, hogy "Sztereó hangfal", akkor pedig a két három utas hangszórón kívűl, a többi nem szól... Valaki tudja, mit rontottam el? - a két hangszórót a Genius mélynyomóra kötöttem -
-
fug2r
csendes tag
Sziasztok, most telepítettem át a gépet egyik szobából a másikba, és szét kellett szerelnem az 5.1-et. Most összeszereltem, és amikor tesztelni akartam, észrevettem h ami hangkártyán a 3. hangszóró slot-ba van dugva, nem szól (próbáltam a többi hangszóróval, fülhallgatóval, mindennel). a Vezérlőpultban is megnéztem, h 5.1-re van-e állítva. Van valami 5let mi lehet a gond?
-
Vasinger123
csendes tag
Jaja, kössz szép
-
Vasinger123
csendes tag
Nah, ahogy te mondtad h: zöld a zöldbe stb stb az se jó. Mert: 3.1 be szól így. És mien alaplapi cuccról beszélsz?
azt még mindig nem értem
Szval?
(fölvettelek msn-re végülis. Azt látom h te okos vagy, de én nemszval így egyszerűbb lesz.)
-
szjoci
őstag
válasz
Vasinger123 #34 üzenetére
sz'al az első kérdés az lett volna hogy az alaplapival is próbáltad-e már, csak kimaradt pár szó
A tesztet azért kérdeztem hogy megcsináltad-e, mert abból megtudod hogy jó helyre vannak-e dugva a csatlakozók. Azért leírom hogy kellene lennie (szvsz): hangkártyán a fekete csati a közép/basszus (center/bass), zöld az első hangszórókimenet (front L/R) és a kék pedig a hátsó (rear L/R). Innen már elég egyszerű a helyzet, mert a hangcucc bemenetein is ezek a feliratok szerepelnek.
szerk: mégegyszerűbben: fekete a sárgába, zöld a zöldbe, kék a kékbe
-
Vasinger123
csendes tag
Szval, jöjön a sok kérdésre a válasz
1.
Nem az alaplapi integrált hangkeltővel csináltam hanem a creative egyik programján kellet bekapcsolni. Evvel nincs baj.2.
Igazából nekem nem szoftveres problemem van, hanem hardveres. Hogy kell ezt összekötni, mert ezt eddig csak tiprre csibáltam. Szval ez érdekelne.3.
Költöztünk, és hát...hogy is mondjam szét kellet szerelni a hanfalatSzval h kell összedugni? A kábeleket nem véletlen fényképeztem le. Sztem az se mind1.
-
szjoci
őstag
válasz
Vasinger123 #32 üzenetére
az alaplapi integrált hangkeltővel próbáltad? először rá kellene jönni hogy mi nem kóser. Egyáltalán hogy jött ez a probléma elő: most vetted valamelyik cuccot az említettek közül, vagy hirtelen egyszercsak így lett, esetleg windows újrahúzás volt?
mennyi kérdés
-
Vasinger123
csendes tag
1.
A nem surround centernek hívják, hanem creative diagnostics-nak
Már kipróbáltam. Onnan is tom h mi hol hogy szól. Azt írtam le h 4.0, meg stb. Megcsináltam ezt a tesztet.
2.
Most bekapcsoltam azt a bass redirectiont. Nemtom mi az de biztos jó3.
Az én mélynyomómmal az a baj h túl jó...Annyíra pöfögi a mélyet h a laminált padlón (vagy lúgozott nem tom mien) szval ott elvándorol...A múltkor majdnem elment a boltba úgy fújja a levegőt4.
A gépemet mindig takarítom, csak ott hátul a bazi nagy 2 ventír mindig telefújja porral...Még vmi ötlet?
-
szjoci
őstag
válasz
Vasinger123 #30 üzenetére
csövi
a surround centerbe (ha jól emlékszem ez a neve) lehet tesztelni a csatornákat. Azt prószáld ki. Ha már megtetted akkor minden hang a megfelelő hangszóróból jött? már amelyik szólt.. Valamint kapcsold be a bass redirectiont ha eddig nem tetted volna meg.
ui.: majdnem én is ilyen hangfalszettet vettem sok évvel ezelőtt, de marha gyenge volt a basszusa, így lecserétem egy 9929-re. Persze lehet hogy pont hibás darabot fogtam ki.
ui2.: ráférne a gépedre egy kis takarítás szvsz
-
Vasinger123
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan problámám, hogy nem szólal meg az 5.1-es hangfal 6 hangszórója.... Ez lenne itt a baj. Egy 5.1-es Creative soundblaster Live hangkártyám van és egy Jazz Speaker hangfalam. Sehogyse tudom úgy összekötni a 3 jack dugóval h megszólaljon mindegyik. Van amikor 4.0-ba és van mikor a jobb első nem szólal meg, helyette a mélynyomó
. Szval ez lenne az problémám. (A hangkártyának a drivere fel van rakva és a vezérlőpultba is be van áll. az, hogy 5.1)
És itt egy pár kép:
Itt Itt Itt Itt IttElnézést, hogy ilyen nagyok a képek
-
scope2007
addikt
nem mp3 a formátum.....de nem is itt van a gond....
este megnézem hogy milyen a dvdlejátszó hátulja.....
köszi a választ -
fero02
nagyúr
válasz
scope2007 #27 üzenetére
Hi!
Az mp3 sosem fog alapból 5.1-ben szólni. Media Playerhez használtam egy plugint, ami megcsinálta ezt az ál 5.1 hangzást, de számomra zavaros volt. Le is töröltem.
A kábelre meg csak annyit mondok, ha van még 2 lehetőséged. Optikai és coax. Kérdés, h az erősítőd tudja-e vmelyiket kezelni.
Üdv! -
scope2007
addikt
szevasztok!
valaki tudna segíteni?
lenne egy asus p5wd2 premium lapom amely
8csatornás Intel High Definition Audio – Realtek ALC882D hangkodek (S/PDIF kimenet) Integrált audiot tartalmaz..... és lenne 1 thompson házimozi (dvdlejátszó+5.1es hangszorók)
már össze van kötve, de csak sima audio kábellel....szóval ha zenét hallgatok (van 5.1es zeném) akkor csak 2hangszóró szól ha jól figyeltem meg....azt szeretném hogy 5.1be szóljon a cuccos.
kérdés: milyen kábelt kell vennem hogy összetudjam kötni őket normálisan? nem értek hozzá azért kérdezem -
bajnokpityu
félisten
nemrég irtunk az au2ZS topicban erről.lényeg,h a hangkari nem hajlandó semmi 5.1 jelet kitenni digiten,csak ha ő is 5.1ből kapja(pld DTS hangsác),és nem kell nyulnia semmihez.de átkódolni,vagy előállitania nem tudja az 5.1et digit kábelen.
én is csak pislogtam,hiszen full de és enkódolónak hirdette a gyártó,de mégsem tökéletes. -
szablr
csendes tag
válasz
Core2duo6600 #22 üzenetére
Mármint úgy érted hogy teljes újrarakás az xp-vel? vagy csak drivört?
-
szablr
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék tőletek kérni. A gépembe most vettem egy Terratec 5.1 Fun kártyát. Az optikai kimeneten rákötöttem az erősítőmre. Átmegy a hang, szól is, de csak sztereóban. Hiába állítok szoftveresen mindent 5.1-re, mindenképpen csak sztereóban szólal meg minden 5.1-es hang. A legújabb driverrel is ezt csinálja /2006-os a honlapon volt a Terratecnél/ és a driver lemezen levővel is /2002-es/. Ha teszek fel AC3filtert /0.7b, 1.0, 1.30/, akkor is ezt csinálja, azzal sem lesz más. Sokat mozizunk és ezért lenne fontos. A lejátszáshoz BSPlayert használok. Ebben is engedélyeztetem az SPDif kimenetet a beállításokban. Bezárom a beállításokat és lejászok vele, akkor sem szól 5.1-ben. Visszalépek a beállításokba, akkor már nincs ott a pipa a SPDif engedélyezésében. Állandóan kiugrik onnan a bejelölés, és ebből arra következtetek, vmiért nem érzékelheti, hogy a kártya tudjaaz SPdifet, pedig a control paneljében is engedélyeztettem mindent. Az előző hangkártyámon a Bsplayernél nem ugrott ki a pipa a helyéről, ha 1szer beállítottam.
Segítsetek, ha tudtok... köszi. -
bbking
aktív tag
válasz
Core2duo6600 #19 üzenetére
Én még arra gondoltam, hogy vettem most az új vinyót és mielőtt a gépbe tettem, a durván poros gépemet mégdurvábban kipucoltam... Lehet a por miatt nem szólt??
Tiszta X akták...
Mind1, tegnap ennek örömére legurítottam pár sört...Lassan kezdek kijózanodni...
-
bbking
aktív tag
Gecc, beraktam a matrix 2t, meg a halálos irambant és majdnem magamalá szartam, szal sztem elég korrektül megy!!
De eddig mi lehetett a baj... Csak most megy, az a fő, remélem nem változik, jah és CMSS nélkül is megy az 5.1, de úgy vettem észre, azt csak sztereo micsodánál izzítja be, szal minden úgy megy ahogy mennie kell...
Zsear a cucc!
THX for all -
bbking
aktív tag
válasz
#54715584 #16 üzenetére
Újraraktam a wint megint és most jó!!! Jó a speakertest, jó a DVD, minden jó, ahogy kell úgy működik, csak ball oldalról kis sercegés héha, de majd mindenhova belefújkálok vagy nemtom... De jó a beszédhang, működik a teszt és minden faja amúgy...
1. igen tudom, írtam abba is, csak addig nem akartam amíg nem voltam benne biztos, hogy hangkarival van a baj, vagy az 5.1es hangrendszerrel, de igen, oda is írtam
2. Olyan XP CDm van, amin intergálva van az SP2, az első újrahúzás nem segített, csak a 2.
3. A drivert a gyári CDről raktam fel, de nemrég felkerestem a creativ oldalt én leszedtem az újat(2006osat) és most azzal megy...
4. nem tettem fel semmit, hanem mindent úgy ahogy szoktam, magyarul FFDSHOW és ac3 filter 1.1 van és most azzal megy
5. erre most sztem nincs szükség, meg amúgyse vágnám szét a garis logitechemet
6. nincs le tiltva csak nincs felrakva a driver hozzá
Üdv mindenkinek és köcce all, remélem megoldódik a sercegés, ha nem, akkor még írok ide, de most megy nagyon úgy fest!!! -
törölt tag
pontozni fogok, de nem az ironia miatt
1. van kulon audigy topic, kar volt ujat nyitni
2. ujrahuzas nem tudom, hogy segit-e, mindenesetre sp2-t ajanlom
3. a driver az eredeti? vagy a creative oldalarol valo? szoval feltesz mindent, amit kell?
4. codec csomagokat felejtsd el, a fentebb emlitettek boven elegek, sot
5. probald ki masik kabellel a hangfalakat
6. az alaplapi hangkartya le van tiltva? -
bbking
aktív tag
válasz
Core2duo6600 #14 üzenetére
Hali! Bocs, hogy nem írtam, kipróbálom ma vagy holnap amiket mondtál, azaz írtál, mert újrahúzom a gépet és mindent pont így csinálok, mint te, aztán majd lássuk, de ha kipróbálom laptopon is a hangrendszert...
Hallottam olyant, hogy a hangkarin a rear helyett bedugott fülhallgatón, vagy nem jön, vagy nagyon halkan jön a jel tesztekben, valaki próbálja már ki, akinek működik az 5.1 tökéletesen, mert tesztekben itt fülesen nem jön semmi a rearből, miközbe neki kéne szólni... -
Core2duo6600
veterán
Hogy ennyire makacs a rendszer, ez lehet, hogy valami szoftveres gond, hogy a kodecek osszealadnak
Én így tettem fel a codeceket ebben a sorrendben
Kodepackot felejtsd el
1. divx 3.11 (olyan filmek miatt, amiknek divx audioja van)
2. Divx4 alpha50 - newest (nem tudom mire való) /elhagyható/
3. divx 6.xx értelemszerüen a legujabb a (divx filmekhez)
4. Oggvorbis driectsounf filter (ogg audiós filmekhez, tehát ogm ekhez)
ugyanitt lehet feltenni a Lame ACM kodek, és a Ogg vorbis ACM is, én ezeket nem szoktam telepíteni, csak a 4. es pontban leírtat, tehát az oggvorbis direcsoundot
5. radium mp3 kodek, (ma már elhagyható, hisz a rendszer ismeri az mp3 hangot Win98 on még kellett)
6. Xvid kodec, telepítésnél ha kérdezi, hogy minden mpeg 4 est ö játszon le a válasz nem
7. ac3 filter, a ac3 as audiójú filmekhez és a media playeren a DVd lejátszásához, ha nekem nem volt fent, nem szolt rendesen
8. vobsub (feliratos filmek media playerrel történő kezeléshez)
Természetesen mindenből mindig az aktuális legujabb
Windows update ről minden frissitve, minden driverből a legujabb
Ha ezt egy ujrahuzott win en nézed, és ott is rossz, akkor lehet, hogy hardver gond..
Remélem hasznos volt, amit írtam -
bbking
aktív tag
UP
-
bbking
aktív tag
Nah, most tesztelgettem az outokat fulhallgatóval, erdmény: a fronton jön ki hang csak! Ezt igazolja is a speaker-rel történt események, ott is csak a front ment.
Nah most mondhatjátok azt, hogy szar az audigy 2ZSm, de az alaplapi nfore 4es hangkarival is ugyanez van, arra meg alég levés esély van, hogy mindkettő szar.
Mit lehet ilyenkor tenni?? ffdshow-m meg 1.1es AC kodekem van fent. Lehet codec hiba? Vagy azonkívül kell még valamit állítani winfosba, hogy beállítom az 5.1es hangszórókat??
HEEEEELP! Mögőrülök mán... -
bbking
aktív tag
Elcsesztem egy helyen... Mikor AC3 teszt van, akkor a center nem szól halkan, hanem a frontok próbálnak center szerű hangzást nyomni... Ezért hallani onnan, de amúgy a centerből semmi sem jön
-
bbking
aktív tag
Tehát én valami olyasmire gondolok, hogy minden teszt a Creative speaker calibratoron kívül csak a zöld front csotornát használja, ezért nem jó, a tesztekből meg kiderül, hogy a Creative speaker calibrator meg mindet...
Nagy a baj, nem kicsi....
Ez meg most mi? -
bbking
aktív tag
Nah manual szerint mondom milyen beállításaim vannak a szoftvereseken kívül, csak a logitechen:
-Matrix Sorround Sound gomb: Full sorround élményt nyújt sztereo jelből, ha pl CDt hallgatok, vagy 5.1 nélküli játékot jáccok. Lehet használni 2,4 és 6 csatornás hangkártyáknál egyaránt.
-3 állású kapcsoló a sub hátán:
2 - 2 csatornás hangkártyának
4.1 - 4 csatornás hangkártyák részére
5.1 - 6 csatornás hangkártyák részére
Tehát szólni kéne nekem jól matrix OFFba és 5.1re állítva a subon. Nahmost ha így van beállítva, akkor CSAK A FRONTok szólnak, de nagyon szépen ám, szal olyan mintha ott akarná kilökni magából az 5.1et, mindez úgy szól szépen, hogy a beszédhang nagyon halk.
Szoftveresen: winbe speakersettingsbe 5.1van, creative beállításokba is
Tesztek:
-AC3 tesztben külön külön teszteli azaz szólaltatja meg a speakereket, ami gyönyörűen is látszik (az input/output csatorna figyelésével), hogy ugyanaz van az inputon mint az outputon, ilyenkor a frontok szólnak, a center nagyon halkan, a rearek semennyire se. (Persze mindez matrix OFFnál, On állapotba is ugyanaz van, amit szintén nemm értek, nah de mind1.)
-Creative speaker settings - Speaker test: minden speakernek mondja a hangját és egyesével kéne megszólalniuk, mikor mondja hogy minek kel szólni, akkor annak kéne szólni de csak a frontokból szól, centerből, back-ekből nem, de mondom, minden hangszóró nevét hallom.
-Creative speaker calibrator: itt minden működik! Egyesével szól mindegyik hangfal, majd csak a frontok, csak a rearek, majd mind, itt tökkéletesen működik a rendszer, a végén el is mentem a beállításokat.
PowerDVD vagy winmediaplayer 11 DVD nézés: frontokból jön csak, de látszik, hogy oda nyomja az egész 5.1et, mert nem csak a front csatornái szólnak rajta, az AC in/out is írja, hogy minden catorna megy és oda ahova való, szal tökéletes a szinkron, ennek ellenére a tökéletes 5.1 csak a frontból szól és a beszédhang nagyon halk még mindig.
Minden most leírtak matrix OFF állásban készültek, mivel az ugye nem kéne, szoftveresen meg CMSS3D off
És most jön a lényeg!:
Ha csak a frontokat dugom be a hangkariba(magyarul zöldet a zöldbe), akkor is ugyanez a jelenség van DVD nézésnél, AC3 tesztvidonál és Creative speaker settingsbe speaker testnél is!!!!! Creavtiv speaker calibrator jól mőködik, mert csak a frontokat szólaltaja meg!
Ha a front speakerek a rear hangkártyakimenetre dugom, akkor semmi hang seholse, kivéve a Creative speaker calibratorban, amikor a rear-eknek kell szólni, akkor szólnak a rear helyére bedugott frontok.
Egy szó mint 100 a Creative speaker calibratorban minden jó, azon kívül nem. Agyam eldobom...
Nah ezek alapján valaki?? Vagy mit próbáljak még ki?? -
bbking
aktív tag
nah most elszórakoztam/elszórakoztunk vele kicsit, holnapra csinálok egy táblázatot mikor mit csinál...
-
bbking
aktív tag
válasz
Core2duo6600 #6 üzenetére
Ezt nem vágom... Hogy cseréljem ha egybe vannak?
-
bbking
aktív tag
válasz
dexter7891 #3 üzenetére
Megnézem, és szép
Az van, hogy szól a center, amikor zenét hallgatok jön belőle, meg divx-eket nézek sztereóba akkor is szól szépen... Az 5.1es filmben is szól, de a beszéd akkor is halk, szal azzal nincs baj sztem h nem szól, csak az hogy a beszéd miért nem jön hangosabban rajta...
Hogy gondolod, hogy próbáljam kicserélni a hangszórót??
Amúgy van rajta gomb amivel külön lehet állítani a center volume-t és ha azt totál maxra rakom, akkor is halk a beszédhang...
Esetleg még annyi jutott eszembe, hogy informáljak mindenkit, hogy ffdshow-om van meg sc3 filterem, más nem, mert ezekkel eddig minden ment.. De ha felrakom az ace mega codec pack-ot és mindent felrakok akkor is ez van, szal az nem segít...
Még annyi, hogy nem lehet összefüggésben azzal, hogy nállam akkor szól egyáltalán a enter, ha benyomok egy matrix on/off nevű gombot... Szal ha on-on van akkor szól belőle valami, ha offon, akkor semmi... Értelemszerűen ONon van forever, de ha offon van akkor is halk a beszéd, szal nem vágom... -
bbking
aktív tag
válasz
Core2duo6600 #2 üzenetére
Igen, nekem is az ac3 filter 1.1 final van fent és tudok az új betáról is, de nem szoktam addig felrakni a dologak amíg beták. Megcsináltam azt amit mondtál, igen hangosítottam, hangosabb is lett minden, de ugyanaz maradt... Minden hang hangosabb lett a beszéd még mindig nagyon halk...
Úgy van itt hogy ilyen világos barna (szinte bőr színű) a center/subwoofer, zöld ugye a front és itten nállam fekete a back (ezek a logitech-en a színek). Megnéztem a bekötést a hangkarin, meg a szoftver is ugyanazt mondja és az alapján jól vannak bekötve, zöld a zöldbe, világosbarna a világosbarnába és a backspeakers az audigy 2 ZSn a fekete, szal a fekete a feketébe... Egymás mellett vannek ezek... Szal a center sub felcserélés sztem itt nem lehetséges...
Ha még eszedbe jut valami szólj lécci... -
Core2duo6600
veterán
hali
nem tudom segít - e de hátha
pakold fel a ac3 filter legujjabb változatát
nem kell a betat jo az 1.1 is, rákeresel googliba ''''ac3filter'' legelső oldalak egyike
majd miutan fent van
3/2+sw 5,1 channel majd a master gain némileg megemelni filmtől függ valahol elég az alap
de van, hogy a +20db is kevés
és ekkor a ac3 as hangok nál már jó lesz ha a media playeren nyomod
ellenörizd le, hogy a megfelelő csatalkozókba vannak - e dugva
van valami olyasmi, hogy center és a sub felcserélése stb -
bbking
aktív tag
Hi all!
Mindenek előtt a vas, amiről szó van: Logitech Z5300, Audigy 2 ZS, Abit AN8
Az a problémám, hogy nem szól 5.1be semmilyen 5.1es dolog. DVDnél ha 5.1re van állítva, akkor gyönyörűen szól, de a beszéd teljesen érthetetlen, vagy ha annyira feltekerem hogy értsem, akkor egy repülő lezuhanás, vagy egy kalapáccsal az asztalraverés komoly halláskárosodásokat okozhat. Win mediaplayer 11be gyönyörűen is látszik a hangbeállításoknál, ha 5.1re rakom, akkor az jön és ott aminek jönnie kell, de a beszéd nagyon halk, ha rárakom a pro logic-ot vagy a pro logik 2t, akkor szintén jól szól, de láthatólag, csak a front ball,jobb dolgozik (persze ilyenkor a backspeakersből is jön hang, de nagyon halkan és ugyanaz mint a neki megfelelő frontba)
Tehát, ha sztereón van beállítva filmeknél, akkor hallható a beszéd, de értelemszerűen sztereóba jön minden, ha meg 5.1, akkor gyönyörűen szól, tehát ne az megy a hátsókba ami az elsőkbe, hanem érezhető az 5.1, de a beszédhang zéro.
Windózba be van állítva az 5.1es hangszórósettings, a mélyláda hátán is 5.1re van állítva a kapcsoló, ugyanez a hiba van powerDVDvel is amúgy, szal nem a lejátszó szoftver miatt. A speakertestjébe a creativnak is szar valami, szal már ott kiderül a turpisság. Elindul a teszt, ahonnan hallom a hangot oda kattintsak teszt. Ballról, jobbról jön, mikor a hátsókból kéne jönni nem jön. Jah és a hangok alapján is be tudja lőni a progi, hogy milyen speakerjeim vannak és a tesztek alapján sztereót ismer fel...
Kérdésem: Ez mitű van? Mit csináljak még meg?
utóirat: az alaplapi 7.1es nforce 4es hangkarival is ugyanez van
SZÁMBADI HELP PLÍZ!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assetto Corsa EVO
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Kibertámadás: rávették az IT-s ügyfélszolgálatot, hogy resetelje a jelszavakat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- EAFC 25
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- BONTATLAN! HP E24m G4 (40Z32AA) / 23,8 hüvelykes Full HD (1920x1080) IPS panellel rendelkező monitor
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7 . generáció i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD
- ÁFÁS SZÁMLÁVAL! Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1165G7 / 16GB / 500GB SSD / Intel Iris Xe
- Bomba ár! Dell Latitude E5510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P72 - i7-8750H I 40GB I 256SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest