- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- Bemutatkoztak a be quiet! Pure Power 13 M szériás tápjai
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- Hamarosan kapható a Razer új, kábelmentes töltéssel kecsegtető egérpadja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
fabeton
csendes tag
Sziasztok!
Előre szólok, hogy számítástechnikában kissé amatőr vagyok. Vettem egy „audiotrak prodigigy 7.1 hifi” hifi hangkártyát. egy Rotel 1057 erősítőhöz kapcsoltam optikai kábellel. Az operációs rendszerem XP SP2. Szeretném ha az 5.1-es hangzás működne vele ( leginkább játékoknál érdekel). A problémám az, hogy ha a átkapcsolom 5.1-es hangzásra, a tesztnél csak a két frontot tudja működtetni, pedig a központi kontroll panelen látszik a hogy a csatornán adná a többi jelet is, viszont a kimeneti csatornán már ez nem jelenik meg. Természetesen az erősítő 5.1-re van állítva, az optikai kábelt is leteszteltem, és mind a kártya cd-n található xp-driverrel, és a weblapról letölthető driverrel is próbálkoztam. Próbálkoztam állítani a kimenet 5.1 hangfal szettre is… Kérem ha tud valaki akkor segítsen, mert ha a kártya hibája akkor 3 napon van visszavinni.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest