- A Razer új irányba nyitott a mechanikus billentyűzetek piacán
- Streaming vs kábeltévé: feldarabolják a Warner Bros Discoveryt
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- Bemutatkoztak a be quiet! Pure Power 13 M szériás tápjai
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- UHD filmek lejátszása
- Vezetékes FEJhallgatók
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
fabeton
csendes tag
Sziasztok!
Előre szólok, hogy számítástechnikában kissé amatőr vagyok. Vettem egy „audiotrak prodigigy 7.1 hifi” hifi hangkártyát. egy Rotel 1057 erősítőhöz kapcsoltam optikai kábellel. Az operációs rendszerem XP SP2. Szeretném ha az 5.1-es hangzás működne vele ( leginkább játékoknál érdekel). A problémám az, hogy ha a átkapcsolom 5.1-es hangzásra, a tesztnél csak a két frontot tudja működtetni, pedig a központi kontroll panelen látszik a hogy a csatornán adná a többi jelet is, viszont a kimeneti csatornán már ez nem jelenik meg. Természetesen az erősítő 5.1-re van állítva, az optikai kábelt is leteszteltem, és mind a kártya cd-n található xp-driverrel, és a weblapról letölthető driverrel is próbálkoztam. Próbálkoztam állítani a kimenet 5.1 hangfal szettre is… Kérem ha tud valaki akkor segítsen, mert ha a kártya hibája akkor 3 napon van visszavinni.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- DDR4 Kingston és Corsair 2x16GB 3200MHz CL16
- LG OLED 48C11LB - 122 cm OLED TV
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged