- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini PC
- Apple MacBook
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
válasz
John_Shaft #1 üzenetére
Van egy kiemelt topik a hangkártya problémákra, légy szíves azt használd, ott tedd fel a kérdésed. [link]
Ezt zártam. -
John_Shaft
tag
Szasztok
lenne egy olyan problémám, hogy van egy Asus A7N8X-X-es lapom, amin integrált 6 csatornás hang van, erre kötöttem rá egy 5.1-es hangrendszert. Az nForce driverben van ugye driver ill. egy nvmixer nevü progi. Utóbbiban el is indítom a hangszóró varázslót, minden rendben lemegy, minden hangszóró szól együtt ill. külön külön is. Majd jön a kérdés, hogy a hátsó hangszórókra milyen kódolást szeretnék.Lehetőségek: nincs, klón, késleltetés. Klónt vagy késleltetést választva lefuttatok utána egy másik surround tesztelő kis videot a media playerben azt veszem észre, hogy pl a centert ugy hozza ki, hogy szól mind2 front hangszóró, nem pedig maga a center. Amikor a hátsóknak kéne egyesével szólniuk azt hallom, hogy ugyanannak az oldalnak szól a front hangszórója is. Próbáltam már a Realtek drivert is, de annál a hangszóró tesztben a centert és a sub-ot nem sikerült megszólaltatni, a többi jó volt. Próbáltam cserélni is, de úgy sem akarta az igazságot...
valami 5let, hasonló jelenség, megoldás?
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Netfone
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- alza vélemények - tapasztalatok
- XPEnology
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- IPhone 16 128GB gyári független 3 év jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3502, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3500
- HP EliteBook 850 G7 / Intel core i5-10310u / 16GB DDR4 ram / 256gb SSD / WIN11
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Újszerű állapot, hajlítható csúcstechnológia 12/512 GB Gyári garanciával!
- Iphone 14 Pro Max 128GB AKCIÓ!!!// Akku 100% // Számla + Garancia //
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest