Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- OLED TV topic
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Milyen TV-t vegyek?
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen házat vegyek?
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
válasz
John_Shaft
üzenetére
Van egy kiemelt topik a hangkártya problémákra, légy szíves azt használd, ott tedd fel a kérdésed. [link]
Ezt zártam. -
John_Shaft
tag
Szasztok
lenne egy olyan problémám, hogy van egy Asus A7N8X-X-es lapom, amin integrált 6 csatornás hang van, erre kötöttem rá egy 5.1-es hangrendszert. Az nForce driverben van ugye driver ill. egy nvmixer nevü progi. Utóbbiban el is indítom a hangszóró varázslót, minden rendben lemegy, minden hangszóró szól együtt ill. külön külön is. Majd jön a kérdés, hogy a hátsó hangszórókra milyen kódolást szeretnék.Lehetőségek: nincs, klón, késleltetés. Klónt vagy késleltetést választva lefuttatok utána egy másik surround tesztelő kis videot a media playerben azt veszem észre, hogy pl a centert ugy hozza ki, hogy szól mind2 front hangszóró, nem pedig maga a center. Amikor a hátsóknak kéne egyesével szólniuk azt hallom, hogy ugyanannak az oldalnak szól a front hangszórója is. Próbáltam már a Realtek drivert is, de annál a hangszóró tesztben a centert és a sub-ot nem sikerült megszólaltatni, a többi jó volt. Próbáltam cserélni is, de úgy sem akarta az igazságot...
valami 5let, hasonló jelenség, megoldás?
Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Arc Raiders
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- Revolut
- OLED TV topic
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest