Hirdetés
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
válasz
John_Shaft
üzenetére
Van egy kiemelt topik a hangkártya problémákra, légy szíves azt használd, ott tedd fel a kérdésed. [link]
Ezt zártam. -
John_Shaft
tag
Szasztok
lenne egy olyan problémám, hogy van egy Asus A7N8X-X-es lapom, amin integrált 6 csatornás hang van, erre kötöttem rá egy 5.1-es hangrendszert. Az nForce driverben van ugye driver ill. egy nvmixer nevü progi. Utóbbiban el is indítom a hangszóró varázslót, minden rendben lemegy, minden hangszóró szól együtt ill. külön külön is. Majd jön a kérdés, hogy a hátsó hangszórókra milyen kódolást szeretnék.Lehetőségek: nincs, klón, késleltetés. Klónt vagy késleltetést választva lefuttatok utána egy másik surround tesztelő kis videot a media playerben azt veszem észre, hogy pl a centert ugy hozza ki, hogy szól mind2 front hangszóró, nem pedig maga a center. Amikor a hátsóknak kéne egyesével szólniuk azt hallom, hogy ugyanannak az oldalnak szól a front hangszórója is. Próbáltam már a Realtek drivert is, de annál a hangszóró tesztben a centert és a sub-ot nem sikerült megszólaltatni, a többi jó volt. Próbáltam cserélni is, de úgy sem akarta az igazságot...
valami 5let, hasonló jelenség, megoldás?
Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 5
- Formula-1
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Szép Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i7-1265U 32/512 FHD IRIS Xe FHD
- Apple Watch Series 8 GPS 32Gb 86% akku
- Iphone 12 128Gb Product Red-felujított-10 tok-5 fólia
- Apple MacBook Air M2 256GB SSD, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs