Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bluetooth hangszórók
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- ZIDOO médialejátszók
- Autós kamerák
- Otthoni időjárás-állomás
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeruel
csendes tag
Ok. Természetes hogy nem olyan térhangzést lehet hallani ezekből a cuccokból mint amik a mindennapokban érnek (körülöttünk lévő hangok,zajok) vagy akár a rendes surround hangszórók térhatását sem érik el az 5.1es fülesek
viszont éppen ezért szokni kell eztafajta térhangzást és hogyha megszokja az ember akkor már rendesen ki lehet hallani a játékokban hogy pl hol mászkál a másik vagy hogy meily irányból lőnek
. Ettől függetlenül nincs élményem az Ozaki fülessel de lehet hogy tényleg nem stimmel benne a térhangzás. Ami biztos hogy eleinte nekem is fura volt a Medusa de ahogy egyre többet játszottam vele már egész jól tudom követni hogy hogy előttem, mögötem vagy melletem zajlanak az események
. Meg persze az egész hangzás a beállitástól is függ.
Apropó beállitás, ha valakinek van tapasztalata a Kx driverrel kapcsolatban az irjon mert nagyon nem tudom eldönteni hogy jó vagy nemjó(vannak furcsa dolgai).
Új hozzászólás Aktív témák
- Think Tank Glass Limo profi fotós hátizsák - Új -
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Canon Extender RF 2x telekonverter RF objektívekhez - Újszerű -
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett 3 akkuval, megkímélt állapotban
- Új! Canon CF-R20EP hűtőventilátoros markolat (R5, R6, R5 II, R6 II)
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest