Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gzula[HUN]

addikt

válasz grigo #28959 üzenetére

Ember legyen a talpán, aki csak ebben az árkategóriában ismer minden egyes fejhallgatót, de ha ez 30ezer a keret kb., akkor én nem hagynám ki az Alphát a választékból. Egynek minenféleképpen felvenném a listára. Ha van kis barkácsérzék, akkor a korábbi linkemen lévő szerintem elég jó áron van.
    Sajnos a HP féle verizókat nem ismerem, de ha a hangszórón nem változtattak, akkor nagy baj nem lehet. (Soft touch réteg került le, vezekék lett más, meg talán 1-2 apróság, ha jól tudom.)
    Ehte játékra lehet van jobb fejhallgató is, de ha zenét is akarsz hallgatni vele, akkor nem lesz egyszerű jobb hangút találni annyiból, mint amennyibe egy Cloud Alpha kerül.

Ha meg Oneodio-t akarsz tunningoni vagy szeretsz legózni, akkor Monitor 40 + egy gyári mikrofon. (2X rendeltem már erről az oldalról) (Adnak a dobozban hozzá egy mikrofonos kábelt is, de ott a mic a vezetéken van. Ez alá nem mennék Oneodioban. Van fekete mic is, de az drágább. ITT meg spongya a mic-re :D

Többiek véleményét is hallgasd meg, ezek nem kizárólagos ajánlatok értelemszerűen.

Új hozzászólás Aktív témák