Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Milyen monitort vegyek?
- Hobby elektronika
- DUNE médialejátszók topicja
-
PROHARDVER!
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gzula[HUN]
addikt
Ember legyen a talpán, aki csak ebben az árkategóriában ismer minden egyes fejhallgatót, de ha ez 30ezer a keret kb., akkor én nem hagynám ki az Alphát a választékból. Egynek minenféleképpen felvenném a listára. Ha van kis barkácsérzék, akkor a korábbi linkemen lévő szerintem elég jó áron van.
Sajnos a HP féle verizókat nem ismerem, de ha a hangszórón nem változtattak, akkor nagy baj nem lehet. (Soft touch réteg került le, vezekék lett más, meg talán 1-2 apróság, ha jól tudom.)
Ehte játékra lehet van jobb fejhallgató is, de ha zenét is akarsz hallgatni vele, akkor nem lesz egyszerű jobb hangút találni annyiból, mint amennyibe egy Cloud Alpha kerül.Ha meg Oneodio-t akarsz tunningoni vagy szeretsz legózni, akkor Monitor 40 + egy gyári mikrofon. (2X rendeltem már erről az oldalról) (Adnak a dobozban hozzá egy mikrofonos kábelt is, de ott a mic a vezetéken van. Ez alá nem mennék Oneodioban. Van fekete mic is, de az drágább. ITT meg spongya a mic-re
Többiek véleményét is hallgasd meg, ezek nem kizárólagos ajánlatok értelemszerűen.
Új hozzászólás Aktív témák
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest