Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Riasztó topik
- OLED monitor topic
- Mindenkinek elérhetővé teszi a képgenerálást a Lossless Scaling
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- Dell notebook topic
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
-
PROHARDVER!
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz
sinick #28287 üzenetére
1. Cloud párnákról pont néhány napja volt szó. Cserét nem tudod megúszni, azt szerintem mindenféleképp másikat kell venni, ha el kezd málni.
2. Fejpántra több alternatíva is lehet.
a./ Egy részről aliexpressen, ebayen tudsz beszerezni másik fejpántot, de nem árt hozzá némi barkács tudás, mert teljesen szét kell szedni, és még forrasztanod is kell.
b./ Raksz rá valamilyen cipzáras univerzális fejpántot, amitől jobb nem lesz, de eltakarja a problémát.
c./ Korábban én EZT a fajta megoldást csináltam, majd ismételtem meg Alpha S-en.3. Mikrofonra sajnos nem tudok 100%-osan tuti megoldást, nekem azzal gondolm nem volt. Ha lett volna, akkor tuti raktam volna a fülpárnák mellék a kosárba, és bíznék abban, hogy minőség nem, vagy nem sokkal rosszabb a gyárinál.
+1. Ha a pánt végén a műanyag biszb@sz repedt, azt is tudsz elvileg rendelni aliról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest