- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz sinick #28287 üzenetére
1. Cloud párnákról pont néhány napja volt szó. Cserét nem tudod megúszni, azt szerintem mindenféleképp másikat kell venni, ha el kezd málni.
2. Fejpántra több alternatíva is lehet.
a./ Egy részről aliexpressen, ebayen tudsz beszerezni másik fejpántot, de nem árt hozzá némi barkács tudás, mert teljesen szét kell szedni, és még forrasztanod is kell.
b./ Raksz rá valamilyen cipzáras univerzális fejpántot, amitől jobb nem lesz, de eltakarja a problémát.
c./ Korábban én EZT a fajta megoldást csináltam, majd ismételtem meg Alpha S-en.3. Mikrofonra sajnos nem tudok 100%-osan tuti megoldást, nekem azzal gondolm nem volt. Ha lett volna, akkor tuti raktam volna a fülpárnák mellék a kosárba, és bíznék abban, hogy minőség nem, vagy nem sokkal rosszabb a gyárinál.
+1. Ha a pánt végén a műanyag biszb@sz repedt, azt is tudsz elvileg rendelni aliról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- Apple notebookok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Adam Audio A4V + Sub8, stúdió, desktop hangfalszett
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 12GB/256GB, Kártyafüggetlen, Dual Sim / Gari
- HP ProDesk 400 G4 DM
- Egyedi Gamer PC eladó! Ryzen 5 3600/GTX 1080/16GB RAM 3200MHZ/MSI B450/256GB SSD+500GB HDD
- MSI Cyborg - i5-13420H - RTX 4050 6GB - 512GB SSD - 16GB RAM - 15,6" FHD 144Hz, ÚJ! 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest