- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Milyen egeret válasszak?
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Notebook hibák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
Ősember
őstag
szevasz
érte. szoval itt az emberek azért adják el olcson az ecc ramokat, mert nem tudják kihasználni? legközelebb igy járok majd vodekártya elado topicba: ''szevasz super marioval szoktam játszani, de kell nekem egy 7800gtx, szoval lenné lszives mario áron odaadni? -persze!'' szerintem ennek semmi értelme... mellesleg kösz nem kell a ram. én is el akarok adni. még nincs nekem met sosem vettem ecc-t. kiváncsi vagyok az itthoni reális viszonyokra.
[Szerkesztve] -
Ősember
őstag
szevasz
mondasz nekem olyan boltot, ahol szerver cuccokat lehet kapni? nem igazán vagyok tisztában ezekkel az árakkal, de 512MB ecc 333 és 8 alatt megy? nem ennyiért mennek kb a sima ramok is ilyen tudással ecc nélkül? én csak olyat ismerek, hogy c-center.hu. itt látni cuccost midnenfélét... pl:
IBM 512 MB PC2700 CL2.5 ECC DDR SDRAM UDIMM 49 250 Ft
ez kb megfelel a tied leirásának, nem? namost akkor mi történik? hogy állunk az árakkal? arra gondoltam, hogy a c-center van ellöve magátol. épp ezért kéne, hogy adjatok valami értelmes weboldalt. köszönöm elöre is a segitségeteket.
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen egeret válasszak?
- SSD kibeszélő
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Szólánc.
- Metal topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9380 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest