Aktív témák
-
LLam
senior tag
Zola!
eggészen véletlenül nem lesz mégeggy? szivat a HP ML150-em... -
kraftxld
félisten
5K?
-
kraftxld
félisten
4K-ért elvittem volna.
-
Zolaa
senior tag
mod: zárható
-
Zolaa
senior tag
válasz
kecsege666 #14 üzenetére
Már nem aktuális...
-
Traptor
aktív tag
Őszinte leszek: pár hónapja itt 512MB ECC ramot vettem 5K-ért.....
Azért ennyi az ára mert itt kevesen vannak akik ilyet keresnek ergo eladhatatlan és ezért nem lehet érte annyit - sem - kérni mint egy simáért. -
Ősember
őstag
szevasz
érte. szoval itt az emberek azért adják el olcson az ecc ramokat, mert nem tudják kihasználni? legközelebb igy járok majd vodekártya elado topicba: ''szevasz super marioval szoktam játszani, de kell nekem egy 7800gtx, szoval lenné lszives mario áron odaadni? -persze!'' szerintem ennek semmi értelme... mellesleg kösz nem kell a ram. én is el akarok adni. még nincs nekem met sosem vettem ecc-t. kiváncsi vagyok az itthoni reális viszonyokra.
[Szerkesztve] -
Ősember
őstag
szevasz
mondasz nekem olyan boltot, ahol szerver cuccokat lehet kapni? nem igazán vagyok tisztában ezekkel az árakkal, de 512MB ecc 333 és 8 alatt megy? nem ennyiért mennek kb a sima ramok is ilyen tudással ecc nélkül? én csak olyat ismerek, hogy c-center.hu. itt látni cuccost midnenfélét... pl:
IBM 512 MB PC2700 CL2.5 ECC DDR SDRAM UDIMM 49 250 Ft
ez kb megfelel a tied leirásának, nem? namost akkor mi történik? hogy állunk az árakkal? arra gondoltam, hogy a c-center van ellöve magátol. épp ezért kéne, hogy adjatok valami értelmes weboldalt. köszönöm elöre is a segitségeteket. -
Zolaa
senior tag
7K?
-
Zolaa
senior tag
A fenti RAM eladó!
Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Linux kezdőknek
- Hobby elektronika
- Részesedést vásárolhat az USA az Intelben
- Telekom mobilszolgáltatások
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Google Pixel topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest