- Fórumok
- Processzorok, tuning
- 3extreme edition
- (téma lezárva)
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Napokon belül váratlan versenyzővel bővül a VGA-piac
- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nem elégszik meg egy panellel a Philips világelső monitora
- Apple MacBook
- Fujifilm X
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Motyi
senior tag
Most leltem ról még dumát az azt írja, hogy semmit nem használ az L3-ból
Akkor most mi az igazság:F
Akkor félig-meddig SORRY MOTYÓNo problem! :)
-
PSYCHO(EE)
tag
Most leltem ról még dumát az azt írja, hogy semmit nem használ az L3-ból
Akkor most mi az igazság:F
Akkor félig-meddig SORRY MOTYÓ -
PSYCHO(EE)
tag
-
zotyesz01
tag
Einstein 512-t használ a gép és még 1,5Mb-ot kellen e felszabadítani hozzá:C
Ő mondta jól, ugyanis az 512k L2 és a 2m L3 külön dolog:)
Neked a 2m L3-at kéne visszakapcsolni, ami az Intelt ismerve gyakorlatilag kizárt dolog. -
PSYCHO(EE)
tag
-
Motyi
senior tag
Közben megtaláltam a választ:
Ezek malay P4-ek extreme edition mag és 2mb cache azonban le van tiltva és csak 512-t ér el a gép:(
3GHz-es procik de 3,6-on stabilan mennek alapfeszen
Valamit biztos ki lehet találni a plusz 1,5Mb L3 cache hasznosítása érdekében:F2Mb L3 cache. :)
-
PSYCHO(EE)
tag
Közben megtaláltam a választ:
Ezek malay P4-ek extreme edition mag és 2mb cache azonban le van tiltva és csak 512-t ér el a gép:(
3GHz-es procik de 3,6-on stabilan mennek alapfeszen
Valamit biztos ki lehet találni a plusz 1,5Mb L3 cache hasznosítása érdekében:F -
westlake
félisten
es mar meg is adtad a valaszt a procis kerdesre....
[Szerkesztve] -
ollie
MODERÁTOR
Hát te is jól el tudod ferdíteni a dolgokat.
Itt processzorokról beszéltünk és minden intel procit az intel gyárt, viszont nem minden ATI gpu-s videokarit gyárt az ATI. Az igaz hogy az ATI gyártja az összes gpu-t, de nem ő állítja össze a 9800 SE-ket a hibásan működő gpu-kból. -
westlake
félisten
OFF
kuldj mar nekem legyszives linket a radeon 9800se kartyarol, az ati honlapjarol:DD
na, most akkor radeon 9800se sem letezik?
lattal mar 900mhz-es pIII-at, tualatin kupakkal???
ON
[Szerkesztve] -
PSYCHO(EE)
tag
-
ollie
MODERÁTOR
Amúgy megvételre kínáltak egy ilyet
Szerintem sincs 3GHz EE. Biztos ami biztos, nézd meg az intel honlapján, ha ott csak 3.2 és 3.4 EE van, akkor eccerűen nem létezik. Pont.
-
Overlocker
veterán
Én még nem hallottam csak 3,2GHz-es és 3,4Ghz-es EE-ről. Ez olyan lehet mint az AMD 64 2800+.
-
PSYCHO(EE)
tag
-
PSYCHO(EE)
tag
-
westlake
félisten
Hétvégén az alábbi procival találkoztam személyesen és érdekeln hogy ezt a procit ismeri-e más is vagy csak nemekm volt új, lévén eddig csak 3,2GHz-ről hallottam.
Intel P4 3,0GHz 800 FSB Extreme Edition 2MB L3cache:Figen talalkoztunk....:) extreme edition
-
Motyi
senior tag
Hétvégén az alábbi procival találkoztam személyesen és érdekeln hogy ezt a procit ismeri-e más is vagy csak nemekm volt új, lévén eddig csak 3,2GHz-ről hallottam.
Intel P4 3,0GHz 800 FSB Extreme Edition 2MB L3cache:FAdhatnál egy normális címet a topicnak.
-
PSYCHO(EE)
tag
Intel P4 3,0GHz 800 FSB Extreme Edition 2MB L3cache:F
Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Processzorok, tuning
- 3extreme edition
- (téma lezárva)
- Asztalos klub
- Óra topik
- Yettel topik
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okos lesz a következő szemüveged
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AMD Threadripper 3960X + Asus Zenith II Extreme garanciával hibátlan működéssel
- CPU bazár Core i5 10500 + 12500T + Core i7 10700 + i7 12700K + Core i9 9900 -több db
- AMD Ryzen 9 9900X3D - Új, 2 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- INTEL Core i7-13700F 3.40GHz LGA-1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) OEM CPU!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest