-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark11 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sontir Fel
őstag
A listán lehet csak tunningolt eredménnyel is szerepelni, vagy szükséges alapon is lefuttatni a programot?
BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
Sontir Fel
őstag
válasz Motion_Blur #2954 üzenetére
Én kérek elnézést
Nem vagyok elmélyedve a tunningban, ezért is csak ilyen szolid az eredmény. 4.6-on sajnos kifagyott a windows, feszt kéne neki emelni, gondolom én. A kártyák húzása corrsfire-ben meg még macerásabb nekemBFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
Sontir Fel
őstag
Tanácsot kérnék. Van két 6950esem, az egyik 70esre moddolható. A @oltat beállítom 935 mhzra, a másikat 880asra. Elindítom a tesztet, rendesen le is fut. Amikor visszanéztem az MSI AB miket monitorozott, akkor látom, hogy a második teszttől kezdve 935 helyett 833on, a másik kártya pedig 880 helyett 800on megy csak. A memóriát is visszavette alapra. Az MSI AB még most is a húzott értékeket mutatja, de de a GPU-Z már a lecsökkent órajeleket.
5let?
-
Sontir Fel
őstag
Előre generált profil. 4.2-től 4.8-ig terjed. Amikor én állítgattam a dolgokat, és 4.4-re toltam fel a szorzóval akkor csak 83-90 gigaflop teljesítménye volt a cpunak, de ha az Asrock profillal állítom be a 4.4et akkor kb 115-120 között váltakozik Lynx alapján. Játékokban is jobban muzsikál, főleg a bfbc2 ben.
-
Sontir Fel
őstag
-
Sontir Fel
őstag
Sziasztok!
Graphics Score8747
Physics Score7746
Combined Score1742Ezeket az eredmenyeket kaptam egy 7970essel ami 1125/1575on megy, Miert lehet ilyen alacsony az utolso ertek? Amig 6950@6970 cfxem volt addig ez 7000-8000 korul mozgott.
-
Sontir Fel
őstag
válasz radi8tor #4613 üzenetére
2x futtattam. Elso alkalommal rosszabb eredmenyeket kaptam, alapfeszen viszi az 1200at, de gondolom keves neki, mert joval alacsonyabb volt a graphic score.
A gyari asus lemezrol van a driver + cap 3.
Harmadik futtatas. Lehet hogy a viruskereso?
[ Szerkesztve ]
-
Sontir Fel
őstag
Ha csak az utolso tesztet futtatom le, akkor lefut, ad 8000 pontot. Ha a tobbit is bepipalom, akkor jon a rossz eredmeny.
Megnezem amit linkeltel, koszonom. Rendszer? 3 napos, nem igazan allitgattam benne semmit
-
Sontir Fel
őstag
Sikerult vegul. A helpnel kellett kiloni a scan sysinfot. Koszonom a segitseget
Erdemenyem, 1125/1575 vga, cpu 4390 ha minden igaz.
(#4617) helkis: alapfeszen, 1200Mhzn lefut a teszt, de az eredmenyek rosszabbak a fentinel. Most 1.168on megy a kartya, meddig kene szerinted felhuzni? 1,18? vagy inkabb 1,2?
Erdekes. hogy ha a gyari asus progival huzom 1125re a gput akkor a feszultseget 1.234re lovi be, de Cyber azt mondta annyit inkabb ne eroltessek
[ Szerkesztve ]
-
Sontir Fel
őstag
Akkor lehet nem kéne erőltetnem a dolgot, mert 1125-ön alapfeszen játék alatt is inkább 60-70 fokos. Mondjuk a ventiprofilt még nem piszkáltam.
Köszönöm a segítséget.
Nézelődök még kicsit, meg olvasgatok a témában mielőtt neki ugranék az 1200mhznek.
-
Sontir Fel
őstag
A 6950@6970 cf-nél volt hogy 50-60%on ment a vas. Ha azt bírtam, ez nem foghat ki rajtam
(#4632) radi8tor1 : azt hittem ennél a tunning öröm, móka és kacagás lesz a 6950 moddinghoz képest, de úgy tűnik kicsit komolyabb a dolog mint amivel számoltam.
Örültem neki, hogy egész halk még a 200mhz húzás után is.BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
Sontir Fel
őstag
Az új driverrel sikerült a helyes mederbe terelni a dolgokat, és végre nincs gond a tesztprogrammal sem valamint mérhető a különbség 1125mhz és 1200 mhz között.
CPU, mem, nem változtak, driver default.(Nagyítható)
[ Módosította: #65675776 ]
-
Sontir Fel
őstag
Szerintem itt az is jo dolog, hogy ha tobben toltenek fel eredmenyeket, akkor az egyfajta viszonyitasi alap, hogy adott esetben a vasunk azt a szintet hozza, mint amit kell neki. Es ez fuggetlen a legjobbaktol, mert az atlag nem rohangal olyan felszerelessel mint amiket ok hajtanak
[ Szerkesztve ]
-
-
Sontir Fel
őstag
Szepen javult a multkori meresem ota 10156
[ Szerkesztve ]
-
Sontir Fel
őstag