Új hozzászólás Aktív témák
-
Tengo
aktív tag
válasz rambustibi #2002 üzenetére
Jézus Mária. Bankot robbantottál? És hogyhogy am3+?
[ Szerkesztve ]
-
rapidsquirel
aktív tag
Vétek azt a kártyát nem intellel hajtani..
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, a tisztán látók pedig tele vannak kételyekkel."
-
regener
veterán
Szép-szép
Itt mennyin ment a kártya?
-
westlake
félisten
válasz rambustibi #2018 üzenetére
Felesleges volt. Az API Overhead-nek végképp. Maximum 63%-os GPU terheltség, és maximum 38 °C-os GPU hőmérséklet? Ehh. A 38.7%-os TDP is beszédes.
Mondjuk azt a maximális 1063MHz-et megint nem értem.
Azért nyugtass meg, hogy te nem a 3DMark plusz 100 pontja miatt használsz Windows 7-et.[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
trek81
senior tag
3x annyit tud mint egy _R9 290x szép
[ Szerkesztve ]
Már ment vissza pénz embereknek,, ahogy kapom a pénzem megy vissza
-
ZetorGumi
addikt
Az első madárka.. Szép.
Jól gondolom, hogy az a proci közel sem hajtja ki a VGA-t?
New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
-
rapidsquirel
aktív tag
válasz rambustibi #2039 üzenetére
Vegyél amellé a kártya mellé egy Intelt. Minden rosszindulat nélkül mondom. Gyönyörű eredmények, de az a processzor szerintem ki sem hajtja megfelelően azt a vga-t.
[ Szerkesztve ]
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, a tisztán látók pedig tele vannak kételyekkel."
-
rapidsquirel
aktív tag
válasz rambustibi #2041 üzenetére
Annak a teljesítménye sem éri el még a 4790k-t sem.
[ Szerkesztve ]
-
jones965
Modder
Jól megy az a kártya nagyon.
-
regener
veterán
GPU tuningra nem annyira érzékeny ez a teszt, mert ez csak az utasításokat nézi, a procit rakd le 4Ghz-re és akkor kevesebb lesz a pont DX12-ben is.
Szerintem különben nincs értelme a 70-esről a 90-esre váltanod.
(#2046) Tengo
A ramokat szerintem lerakhatod CL9-be, kicsit gyorsít 1-2 helyen.
Pl. 9-9-9-24-be.[ Szerkesztve ]
-
westlake
félisten
válasz rambustibi #2047 üzenetére
No offense, de mi a fenének erőlteted azt az érdektelen API Overhead tesztet?
Többször említve lett, hogy egyáltalán nem a GPU tudását tükrözi. Pontosan ezt támasztja alá a maximum ~60%-os TDP. Miért nem futtatsz Fire Strike-ot, vagy bármilyen játékot?
Mintha Porsche-t tesztelnél lóverseny pályán.Ezek szerint a GTX 680-as kártyám alapon többet tud DX11 alatt, mint a te TITAN X-ed tuningolva? Juppííí.
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
miresz
veterán
válasz rambustibi #2047 üzenetére
Az FX-ek elég szépen muzsikálnak DX12 alatt. Most kellett volna piacra dobnia az AMD-nek kisebb csík szélességen.
(i7 4790K R9 280)
[ Szerkesztve ]
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz rambustibi #2059 üzenetére
A combi tested miert ilyen keves? A gpu-ra egesz jol adott, de a combit lehuzta nagyon.
Nekem a 7970-el 19,27-et adott.
A fizika miatt adna ilyen keveset ra? -
rapidsquirel
aktív tag
válasz rambustibi #2061 üzenetére
Nem kell oda szakember, csak kicsit jobban érteni a tuninghoz. Máskülönben hogy érted a mondatod?
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz rambustibi #2066 üzenetére
Nyugodj meg ez csak "benchmark stabil",ezzel te nem tudnál 24/7 játszani.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
korion
senior tag
válasz rambustibi #2068 üzenetére
Szia!
én 13 ezer pont felett teljesítek!
i5 2500k (4.2 ghz)
r9 290 kevés Turinggal.lehet csak a teszt nem fekszik neki,de én ideges lennék..
bocs,ha zavartam!
üdv!András!
Szerk. ; Ezt privátnak szántam!
[ Szerkesztve ]
+3670-365-3097 Inkább sms vagy viber!;)
-
Anubris
őstag
válasz rambustibi #2074 üzenetére
Én erre gondoltam: [link]
-
Anubris
őstag
válasz rambustibi #2077 üzenetére
Ha az első posztban leírtak szerint rakod fel az eredményed és kéred, akkor beteszik.
De én úgy látom már van is fenn eredményed: [link] -
törölt tag
válasz rambustibi #2082 üzenetére
Mielőtt hülyét kapna a lista készítője nézd meg mi a max eredmény amit ki tudsz préselni a rendszerből és azt linkeld ide légyszíves. A traccspartit meg privátban intézzétek.
-
jones965
Modder
válasz rambustibi #2091 üzenetére
Köszi mindent!
-
regener
veterán
válasz rambustibi #2140 üzenetére
Sose értettem mi ez a betegség a Win10-nél hogy minden olyan nagy ablakban van
-
kovab0de
tag
válasz rambustibi #2140 üzenetére
-
kovab0de
tag
válasz rambustibi #2144 üzenetére
Amúgy nem akartalak ezzel oltani Mindenkinek szíve joga milyen gépet rak össze. Más álmodozik csak olyan gépről mint neked van Én is a nyálamat csorgatom a TX-ért mint sok fórumozó társam.
Lehet az is kibírna nálam annyit mint a 3770k, amit 75k ért vettem amikor megjelent. -
ffodi
veterán
válasz rambustibi #2315 üzenetére
Skylake DualChannal, ez nem HEDT.
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
joshua7
veterán
válasz rambustibi #2462 üzenetére
Tudnivalók első sora:
,A listához kell a következő: Benchmark részeredményei...'Semper Fi
-
törölt tag
válasz rambustibi #2475 üzenetére
A listához kell a következő: Benchmark részeredményei. Nézz utána!
-
helkis
veterán
válasz rambustibi #2475 üzenetére
Hmm:
"Time measuring inaccurateThis message indicates funny business with the system clock during benchmark run. In most cases, this means that, no, you cannot cheat in 3DMark by adjusting Windows timers during the benchmark run or otherwise tampering with the measurements done by the benchmark. If this message persists and you have not done anything out of the ordinary, it may indicate a hardware issue with the real time clock in your system or the presence of a background program that somehow twists the time-space continuum of your operating system in such a way that this anti-cheat detection is tripped."
Javasolnám, hogy csak valid eredménnyel lehessen a listára kerülni..
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
dombi81
senior tag
válasz rambustibi #2483 üzenetére
A részeredményeket azért, tetszik-nem tetszik, illik linkelni.
players111: az![ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
helkis
veterán
válasz rambustibi #2483 üzenetére
szokott olyan is lenni, hogy a régiek megmaradnak, az újak meg már csak úgy kerülhetnek fel..
majd josh eldönti!szerk: ne vedd magadra, már régebb óta meg kellett volna lépni, csakhát a 3dmarkok sincsenek nagyon formában ilyen téren, ha nem valid akkor minek ír ki pontot.. az újabb sysinfo-val egyébként már asszem ilyenek.
ha szivat a program, vagy a hw beállítás, akkor jobb ha tisztán lát a user, nehogy csalónak legyen beállítva.[ Szerkesztve ]
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
daveoff
veterán
válasz rambustibi #2485 üzenetére
Ez nem így működik, hogy "utólag linkeled a részeredményeket"! Egy képen kell lenni mindennek, a listára kerülés szabályai szerint, olvasd már el legalább mielőtt listára szeretnél kerülni!!!
[ Szerkesztve ]
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
Alpi.
addikt
válasz rambustibi #2490 üzenetére
Az Szted korrekt, hogy utólag hozott döntés alapján törölve legyen egy régebbi eredmény ?
https://www.youtube.com/channel/UCbJjHfBdTsUw3UJAFr-5Gsg
-
helkis
veterán
amikor azt írja, hogy nem megfelelő a driver pl. az azért nem ugyanaz a kateg, mintha a -tér-idő-kontinium lenne félremérve a bench-ben.. az első egy béta driverrel máris előjön, a másik pedig egy hiba amit detektál a program.. bár ki tudja..
-
helkis
veterán
válasz rambustibi #2491 üzenetére
khmm.. nem a program a bugos. hanem hogy olyan hw beállítást használtál valszeg, ami miatt megőrül a program, ezért az eredményed bugos, amit kiírt a program a végén, vagyis átverted a programot ha úgy tetszik, ha ez nem szándékos, akkor újra le kell futtatni kicsit kevesebb tuninggal, és jó lesz..
lehet nézni hasonló tuningos eredményeket és azokhoz viszonyítani, hogy reális-e az elért eredmény, ez mindegyik benchben elfogadott. +pont erre jók a részeredmények is, hogy lehet rajtuk látni, mi mennyire tér el egy valós eredménytől csak órajel miatt vagy esetleg valami más is lehet a háttérben..
-
helkis
veterán
válasz rambustibi #2499 üzenetére
mennyi volt köztük az órajel különbség? cpu-ram-gpu-vram?
-
törölt tag
Míg HWBot elfogadja nekem jó így is. Ha odakerülnék véletlenül a top 20-ba majd lesz vaild. Egyébként meg nézd meg HWBot-on a hasonló 2000MHz-s gtx 980 as kártyák eredményèt ès látni fogod, hogy nem csalok.
-
törölt tag
válasz rambustibi #2504 üzenetére
Mert az a windows kész csoda, hogy elindul. Minden tiltva és törölve van belőle. Még a net is ki van pucolva. Igy persze, hogy nem lesz vaild soha.
[ Szerkesztve ]
-
GEIL
addikt
válasz rambustibi #2530 üzenetére
najó.... gratula a gépedhez....brutális páros !
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
helkis
veterán
hát ez nem fog listára menni. ezt a tesztet csak dx10-es kártyákkal rakja fel joshua7..
-
trek81
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
trek81
senior tag
válasz rambustibi #2536 üzenetére
felesleges...nem adnak érte semmit
[ Szerkesztve ]
-
gainwardgs
veterán
-
rambustibi
őstag
válasz rambustibi #2608 üzenetére
VGA és a CPU hűtése is gyári.
Klaus: Audi C5 RS6 2.7V6 biturbo (Audimaxpower Team) "Der will nur spielen"
-
Amilo02
aktív tag
válasz rambustibi #2797 üzenetére
Nem a csúcson sikerült......
-
szinesz.bob
senior tag
-
Johni5
őstag
válasz rambustibi #2807 üzenetére
Ez nem fog menni listára.Cloud gate csak dx11-et nem tudó vga-k listásak itt.
Ha default GPU clock 600,akkor miért a max 500MHz?[ Szerkesztve ]
-
laragirl83
őstag
válasz rambustibi #3566 üzenetére
11998MHz
gigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
-
laragirl83
őstag
válasz rambustibi #3570 üzenetére
Akkor csak habizok
gigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kombinált 3DMark lista
2013-as eredmények "A" nézetben találhatók
A listához kell a következő: Benchmark részeredményei, CPU-z CPU fül, CPU-z Memory fül, GPU-z Graphics card fül! Ezen kívül driver verzió, CPU órajele, VGA gyártója a hozzászólásba, amennyiben a képről nem derül ki.
Kepfeltoltes.hu, imageshack.us felejtős, ajánlott a Prohardver képfeltöltője vagy más magyar oldalak.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest