Hirdetés
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Kompakt vízhűtés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- eGPU tapasztalatok
- Egérpad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zebra_hun
veterán
Sajnos friss és sztem jó a windows. Nem férek a bőrömbe, állandóan variálom, állítgatok mindent. Persze le vannak fotózva amik jól sikerültek, de pl most a ram tuning profilt is szerintem elkapáltam. Ok, np, van fotóm. Csakhogy 4266-ból volt vagy 10 féle, meg szinte mindenféle frekiről volt egy csomó ömlesztve. Kijelöltem mind, kuka, átláthatatlan kupi volt. Csinálok majd jobbat, de egy jó profil több órás munka, utána több napig teszt azon még. Úgyhogy rendet raktam ;)
-
zebra_hun
veterán
GratulaEgyszerűen nem értem ezt a tesztet. Eleve, hogy AMD ennyire elhúz, de ok, erősebb, nem érdekes. 3 tesztnél, a repkedő fenetudjamiknél' ;), ha erősítem, a többi grafik megy béka segge alá. Ha letiltok 2 magot, 8/16-ba, 1,2 és 4. teszt akkorát megy, hogy sima 3080 48 ezer fölé megy. Combi is jobb, mint 10/20-szal. Röhej, hogy fogalmam sincs, mit merre állítottam először, mikor rátaláltam a topikra. Majdnem 36 ezer, de nem tudom mit csináltam.
Ez pedig a 8/16-os, ami fura. Cpu teszt ugye minusz 2/4, de a grafik miért ilyen jó? Ez sem világos. Ráfekszek még FS-ra, piszkálja a csőröm ;)
-
zebra_hun
veterán
Közben én is nézem a grafikus pontokat, valóban. Jó lenne az fps érték majd. Amúgy az okos húzás a programtól, hogy kategóriában adja a good, excellent, legendary-t. Kikerestem a 10850 és 3080-at, jót mentem. Erősek a cpu-i az AMD-nek. Msi AB-el próbáltam trükközni, ez volt talán az egyik legjobb beállítás.
-
zebra_hun
veterán
Elcsúsztam mára nagyon, még a tegnapit sem tudom hozni. Jóval melegebb van, sajnos az Elite AC nem egy tuning lap, 5400 MHz-en már határon vagyok. Itt a feszültségeket nem igazán tudom stabilizálni szerintem, RAM tuning is Vcore emeléssel jár, így már "csak x53-al" tudtam menni, ráadásul visszamentem 4133 MHz-re ott is. Kombi teszt megfog nagyon. Meg kell találnom az arany középutat, mert ha itt emelek, ott gyengül. FireStrike Bench nem olyan egyszerű.
Javítok rajta, de nálam az idő az, ami nincs, visszatérek rá
Itt látszódnak a nem fényes FPS-ek. Erre nem igazán vagyok büszke, amúgy sem tudom ide feltölteni, takarítanom kell. Emiatt bocs. -
Zorel
senior tag
TUFikát lecseréltem erre mivel sajnos EVGA fanatikus vagyok! Azért írom h sajnos, mert ebben a szériában az Asus kártyái nagyon jól sikerültek. Halk és hasonló körülmények mellett 8-9fokot ver egy ftw3-ra! Ftw viszont egy jobb chip esetén sokkal alkalmasabb oc-ra mint a TUF. 375w vs 450w power limit.
-
-
westlake
félisten
Utána meg azt mondta az NVIDIA, hogy kizárólag bizonyos benchmark-okkal fog működni a 2-way+ felépítés.
2887: A komolyabb SLI hidaknak (LED, HB) valóban van értelmük, de igazából csak 4K-n és felette. Mondjuk eleve vicces, hogy SLI-nél még hidakkal kell bohóckodni.

2892: Lehet gyúrni 4-way-re is, mert működni fog az is. Persze, "csak" 3DMark alatt.

-
-
MastR
tag
Ha Tess Off módban futtattam volna nem is kapnék pontot a végén. Nem beszélve a "Benchmark tessellation load modified by AMD Catalyst driver, result invalid. Check your video driver settings." hatalmas feliratoktól. Egyébként megpróbáltam lefuttatni, mert én is kiváncsi lettem de azon az órajelen egyszerűen nem megy végig a teszt már az elején kifagy. Itt a link az eredeti eredményemhez. A béta drivert leszámítva valid.
-
ffodi
veterán
Az új márk már egész sok mindent észrevesz. Ha buzerálod a bclk-t a windowsban (w8 és up), kaphatsz time meas. warningot, ha eltekered a tess. levelt, vagy a LOD-ot, azt is észreveszi, stb.
A validos dolgot én is támogatom, de szerintem úgy lenne fair, ha ez már csak az új eredményekre vonatkozik a többi pedig marad érintetlenül.

-
ffodi
veterán
-
ffodi
veterán
-
ffodi
veterán
Ugye X79-ben van egy bug 100-as BCLK-val és adott RAM szorzóval, ami a RAM írási sebességet befolyásolja (lassítja jelentősen). Erre megvan a workaround, hogy hogyan lehet kiküszöbölni, akár 100-as BCLK mellet is. Lehet ez okozza a különbséget.
A francba ezt a "trükköt" későbbre tartogattam.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
jones965
Modder
& h1mpi: köszi!

Először azt hittem könnyebb lesz, de aztán egy kicsit elszórakoztam vele.
A legnagyobb gondom az volt, hogy most se egy szivattyú, se egy prociblokk nincs itthon, így elég érdekes volt feltölteni a rendszert, hogy a chillerre épített szivattyúval keringetni tudjam. Ezért rá kellett először építsem az alaplapi fullcover blokkot. Nagyon jól teszi a dolgát.
Új hozzászólás Aktív témák
Kombinált 3DMark lista
2013-as eredmények "A" nézetben találhatók
A listához kell a következő: Benchmark részeredményei, CPU-z CPU fül, CPU-z Memory fül, GPU-z Graphics card fül! Ezen kívül driver verzió, CPU órajele, VGA gyártója a hozzászólásba, amennyiben a képről nem derül ki.
Kepfeltoltes.hu, imageshack.us felejtős, ajánlott a Prohardver képfeltöltője vagy más magyar oldalak.
- Autós topik
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- LEGO klub
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- iPhone topik
- Hardcore café
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Kompakt vízhűtés
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ez csak a latszat, es maga a bench egy elavult hulladek.
Gratula

Amúgy a vga-n kívül minden 24/7 beállításon volt. 4,5Ghz körül hozza simán a 20k Physics-et a proci, ez amolyan bemelegítő eredmény volt.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

részeredmény sajna nincs mert nem regeltem
köszi a tippet majd talán egyszer ..maradok a win7nél nekem nem jönn be sajna a 8 és a 10se !

nem tudom mi lehetett próbáltam a két eVGA-val is ugyenez volt