Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cybertrone
veterán
Maradjunk annyiban hogy az a fasza kis trójai lemorzsolta a rendszereinket mint a mogyorót!
A másik kolléga lapját 3 órán keresztül baszogattuk mire sikerült bootra bírni! Az én ssd-m meg KO... ami azért fura mert sosem volt rá panaszom másfél éve, kivéve mikortól felfedeztem az ártatlan kis vírust...
Arról nem is beszélve hogy 2db 750-es 2db 1TB-os majdnem odalett... ezek közül talán helyrejött a 2db 1TB-os, legalábbis az egyik 50gb-os partíciójára tudtunk wint telepíteni másfél óra után, a másik ami adatot tárol olvasható... Az ssd pedig se kép se hang... Ami kimerül annyiban hogy: sem wint telepíteni nem lehet rá, sem pedig adatot olvasni róla! Bios látja, de egy nyikkanást sem ejt! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Call of Duty: Warzone
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- FRISSÍTVE /01.21./ - Gainward GeForce RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 128bit - 1 vagy 3 év gari
- PALIT GeForce RTX 5060 Ti Infinity 3 16G, új, 3 év gari
- 27% - ASRock RX 7900 XTX Taichi WHITE 24GB OC Videokártya
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 OC 12G GDDR6X (ALZA GARANCIA 2027.03.)
- GIGABYTE GeForce RTX 5060 Ti WINDFORCE 16G - új, bontatlan, 3 év gari
- Apple iPhone XR / 64GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 91%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A másik kolléga lapját 3 órán keresztül baszogattuk mire sikerült bootra bírni! Az én ssd-m meg KO... ami azért fura mert sosem volt rá panaszom másfél éve, kivéve mikortól felfedeztem az ártatlan kis vírust...
Arról nem is beszélve hogy 2db 750-es 2db 1TB-os majdnem odalett... ezek közül talán helyrejött a 2db 1TB-os, legalábbis az egyik 50gb-os partíciójára tudtunk wint telepíteni másfél óra után, a másik ami adatot tárol olvasható... Az ssd pedig se kép se hang... Ami kimerül annyiban hogy: sem wint telepíteni nem lehet rá, sem pedig adatot olvasni róla! Bios látja, de egy nyikkanást sem ejt!