Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok egy olyan kérdésem lenne,hogy kiprobáltam a progit,és 3 teszt lefutott a cpu 2 tesztnél pedig kifagy a gép
nem tudjátok mi lehet a gond?Egy q6600 van a gépbe 3200ghz használom prime stabil,szoval nem értem
Igazábol most probálta melsőnek nem ismerem a progit de ha jol gondolom hogy az a nehézségi szintet exrémre állitottam,nem tudom van e ennek jelentősége? Még alapórajelen nem probáltam ki gondoltam elspnek ide írok,meg alapból ha a prime az ok akkor nem értem,attol még lehet hogy nem stabil a procim? Win7 van a gépen
Új hozzászólás Aktív témák
- HiMedia lejátszók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asustor NAS
- Konteó topic
- World of Warships
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- Dell Latitude 3301,13.3",FHD,i5-8365U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- Dobozos ÚJ! HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- Apple MacBook Pro 14" 2023 M2 Pro 16 GB / 1TB SSD asztroszürke
- Normál állapotú Galaxy S25 DS 256GB Navy Blue
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nem tudjátok mi lehet a gond?Egy q6600 van a gépbe 3200ghz használom prime stabil,szoval nem értem
Igazábol most probálta melsőnek nem ismerem a progit de ha jol gondolom hogy az a nehézségi szintet exrémre állitottam,nem tudom van e ennek jelentősége? Még alapórajelen nem probáltam ki gondoltam elspnek ide írok,meg alapból ha a prime az ok akkor nem értem,attol még lehet hogy nem stabil a procim? Win7 van a gépen