Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
válasz
Speed®
üzenetére
Szerintem az adatbázis itt van a fórumon, fenn... Az, hogy Joshua7 ezt saját energiáját, pénzét, idejét és lehetőségeit alkalmazva rendszerezte, és online elérhetően máshol publikálta, az ő szuverén döntése, és joga. A vantagetoplista.atw.hu domain alatt található adatbázis meg magántulajdona.
Hozhatna olyan szabályokat is, hogy azt rakja fel, aki csak ASUS lap + ASUS VGA + intel CPU + nV VGA kombóval, CoolerMaster házban, Corsair Hydro szériával hűtött és Chieftec tápos géppel készít eredményt. Vagy a kékszeműek eredményét.
A szabályok szerintem nagyon objektívek, praktikusak (messze vannak a hülyeségtől), és a nemzetközileg is elfogadott normákat a legnagyobb mértékben fedik, néhol még szigorúbbak is (tesszellációs móka tiltása).
Akárki ötlete is volt, csak támogatni tudom.
A Vantage lista miatt meg ne aggódj, marad, régi már a tesztprogram.
A 3DM11 lista "gatyába rázása", szabályainak egyértelműsítése pedig lehet, hogy egyeseket bánt, de még épp idejében történt.
Hajrá, benchelésre fel tehát!
HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest