Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Speed®

titán

válasz #31757056 #3889 üzenetére

Pontosan azért számít mert szó sincs VGAlimitről aka Quake3@640 ;)
    Azon a helyen ahol szemből mutatják a kis repcsit nekem 1770FPS van ;]

Procitéren a különbség 2x akkora cache és az E6 javított memókezelése a javadra, tehát a teszt számára nálam csak egy 512k L2es 2.6GHzen járó E4 Winchester A64 van, míg a tiéd E6 San Diego.

Ha akarod, lefuttatok úgy egy tesztet, hogy a GPUt belövöm 580ra (aka Pro), a memóriát pedig a lehető legmagasabbra ahol még nem hibázik (jelenleg 2Vot kap, 2.15ig még biztos van benne pár MHz, szerintem az 1380 elérése nem lesz probléma ;) ). Aztán lehet az ''alap'' eredményeket hasonlítgatni. Proci/memó téren 2600/433@CL2.5-3-3-6-1T a max amit tudok produkálni, szóval ott neked kell (anti)tuningolni :).

DMark06-ot le tudod futtatni! Ne legyen feltéve a monitorod drivere vagy legyen kiszedve a pipa, ami csak a monitor által ismert felbontásokat engedélyezi, így indítsd el a DMark06ot és kapcsold ki a monitort mikor ráböksz a bench gombra. Ha minden szirszart le akarsz futtatni csak az utolsó csoportot nem (ahogy én), nagyjából 15 percre kell otthagynod a gépet. És biztos lehetsz, többet kapsz mint 4kt, anno a 3800+ Venice procimmal és az 1950Proval alapon (580/1400) futtattam, 396x pontot dobott. A 2.6os Szandiddal ~43xx pötty körül hozna. Ezt pedig a GTO ha nem tolom 650 fölé is jóval a GPUt, az életben nem űbereli, mégiscsak számít a 36 árnyaló ;)

Node most megyek postára, aloha.

Új hozzászólás Aktív témák