Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pala
veterán
válasz
Basmacskin
üzenetére
nem fagyásról van szó, hanem egyszerűen nem megy semmi, se glide, se opengl, semmi; a falconfly-ról leszedett driverrel sem, csak error, oszt jóvan
se q3, se unreal, se ut, se descent3. ezekkel néztem, az xp felismeri új hardverként, a driverek rendbe is rakják az ezsközkezelőben, de programokban nem tudom használni...amúgy nincs húzva, nem látom értelmét, de amúgy csak langyos.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! MSI Ventus 3X OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 3080 Gaming OC videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gainward Phoenix RTX 3080 10GB Megkímélt állapotban, dobozában!
- Asus Rog Strix GTX 1060 6GB Gaming Oc
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Arany / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- Prémium iPhone 15 Pro Max 256 GB tárhellyel, 100%-os akkumulátorral (5 ciklus) és 6 hónap garival
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, karcos kijelző 91% akku - 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
se q3, se unreal, se ut, se descent3. ezekkel néztem, az xp felismeri új hardverként, a driverek rendbe is rakják az ezsközkezelőben, de programokban nem tudom használni...amúgy nincs húzva, nem látom értelmét, de amúgy csak langyos.