Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Basmacskin
üzenetére
2600-as cerka 512 RAM társaságában.
A problem csak másodsorban anyagi jellegű:főként azt szeretném,hogy a Deus Ex 1,és az ő motorját használó játékok a lehető legszebbek legyenek.( Unreal,UT,Mobile Forces,etc.) GF2 MX400 és Radeon 9600Pro között például jelentős látványbeli javulást tapasztaltam -tudom,nem meglepő
-,de hallottam/olvastam egyesekről,akik a 3DFX Glide-on elsírták magukat örömükben.Most ez igaz,hogy annyival szebb ? Tehát érdemes 3dfx-es karit vennem ?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Ford topik
- BMW topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kompakt vízhűtés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- sziku69: Szólánc.
- Igencsak energiatakerékos minigéppel támad a Shuttle
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 Ti TURBO OC 11GB GDDR6 (GV-N208TTURBO OC-11GC) Videokártya
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor RED Devil RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Gaming OC RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- 27% - GIGABYTE RX 7900 XTX GAMING OC 24GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- HP EliteBook x360 1040 G11 - 14" WUXGA Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 512GB - Win11
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A problem csak másodsorban anyagi jellegű:főként azt szeretném,hogy a Deus Ex 1,és az ő motorját használó játékok a lehető legszebbek legyenek.( Unreal,UT,Mobile Forces,etc.) GF2 MX400 és Radeon 9600Pro között például jelentős látványbeli javulást tapasztaltam -tudom,nem meglepő
-,de hallottam/olvastam egyesekről,akik a 3DFX Glide-on elsírták magukat örömükben.Most ez igaz,hogy annyival szebb ? Tehát érdemes 3dfx-es karit vennem ?