Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• djfules

tag

válasz snots #6124 üzenetére

Köszi a kimerítő válaszodat!
    Nem tudom mi számít fiatalnak én 29 éves vagyok több éve foglalkozom a max-al de csak modellezek még a texturázást és a renderelést csak kóstolgatom, kicsit beleszagoltam a vray-be hogy lássam milyen végeredmény születik a modelleimből, ebből kifolyólag a "dodzsvájpert" már megvolt (csak egy mustang formajaban :) ) és itt jutottam el arra a pontra hogy érdekelne a dolog, hogy mit lehetne még tudni és mit lehetne ezzel kezdeni? Arra gondoltam hogy az itthon megszerzett alapokat továbbépítve egy tanfolyammal talán többre is vihetném. Az otthon megszerzett tudás még nagyon kevés és a további tanulás is lassú és nehézkes tudom mert így kezdtem, de ha érdekel miért ne foglakozzak ezzel?...engem lenyűgöz ez az egész téma. Nem szeretnék itt megállni tanulni szeretnék többet kihozni belőle. A jelenlegi munkahely nem az életcélom és váltanék így hét év után talán egész más irányban indulhatna el az életem fene tudja....most ez érdekel...
    Az idő nem számít amíg van munkahelyem és mellette tudok tanulni, talán csak a ráfordított összeg az ami aggazt egy kicsit, viszont ugródeszkának nem lenne rossz úgy érzem. Tehát nem azt várom el ettől hogy kiesek a padból - és jé munkahely! Nem is merek senkit aki ezzel foglalkozik és azt sem tudom mik az elvárások és a lehetőségek.
    Egyenlőre annyit tudok hogy érdekel, tudom csinálni (azt azért érzi az ember hogy van-e érzéke a zenéhez és az alapján eltudja dönteni hogy tanuljon-e hegedülni vagy sem). Látom hogy oktatják és valamiféleképpen ezt bizonyítani is tudod ha jártál tanfolyamra, de sajnos ennél többet a témában nem tudok ebből fakad az én naivitásom!
    Na de ha már itt tartunk melyik iskola? Lehet kényes kérdés de muszáj megérdeklődnöm ezt is!

Új hozzászólás Aktív témák