Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GLOCK34
aktív tag
válasz
lacko1970 #2591 üzenetére
Asztali lejátszó használata körülményesebb letöltött filmek esetén (pl:bluray 3d). Viszont ha nagyon jó minőségben szeretnél filmet nézni akkor az asztalit ajánlanám még 2d filmeknél is. Ebben az esetben ne a belépő szintű lejátszókat keresd.Kérdés mennyit vagy hajlandó áldozni rá és milyen megjelenítőd van.
3d lejátszáshoz megfelelőek a hardverek a gépedben? -
kaboska
aktív tag
válasz
redingitell #2598 üzenetére
Nincs gond
Olyat kéne alapból letöltened amit a TV-éd vagy a média lejátszó tud!
H-SBS vagy H-OU MKV-ét -
kaboska
aktív tag
válasz
redingitell #2596 üzenetére
Amiket letöltesz azokat gyakorlott emberek csinálják te meg most csinálnád az elsőt szerinted?
-
kaboska
aktív tag
válasz
redingitell #2593 üzenetére
Ezt csak te tudnád megállapítani ha össze hasonlítanád a 3D ISO-t és az MKV-ét hogy látsz e különbséget!
De aki tapasztalta az azt mondja hogy a 3D ISO jobb! -
Mobil87
tag
3D tévére szeretnék full hd 3D filmet!
Milyen file tegyek a pendivre hogy le is játsza és full élmény legyen samsung 3D tv -
lacko1970
csendes tag
Sziasztok,érdeklődnék hogy mi a különbség az asztali blue ray lejátszók és a médialejátszók között.Ncore-os 3d-s filmek lejátszásához mit érdemes venni,megpróbáltam letölteni egy filmet a gépemre de valahogy nem tudom kibontani winrarból,egyszer valahogy sikerült de más filmet indított el a Power dvd11.Sajnos nem nagyon értek hozzá.Tudtok ajánlani valami egyszerű lejátszó programot 3d-s filmekhez.Előre is köszi.
-
sampras73
csendes tag
válasz
donceleger8 #2588 üzenetére
És az hogy működik?
-
kaboska
aktív tag
válasz
redingitell #2577 üzenetére
Ha jól tudom a 3D BD ISO-ba 2 db m2ts van és a megfelelő lejátszóval lesz 3D!
Gondolom a TV-éd tudja a 3D-ét?Ezért akarod MKV-re alakitani.
DVDFab progival ezt meg tudod tenni -
sampras73
csendes tag
válasz
redingitell #2584 üzenetére
köszi!
és mi az operációs rendszered? -
sampras73
csendes tag
válasz
redingitell #2580 üzenetére
mi a verziószáma a dameon toolsnak?
-
m3gtr
senior tag
válasz
redingitell #2580 üzenetére
Az előbb írtad, hogy régebbi a lejátszód. Ezért valószínű nem tudja a 3D-t.
-
redingitell
senior tag
válasz
donceleger8 #2578 üzenetére
Daemon toolsba betettem, kimásoltam. Szépen megy is a lejátszón, de nem 3D-ben.
-
sampras73
csendes tag
válasz
donceleger8 #2578 üzenetére
De hogy tegyük? A Daemon tools új verziója elvileg tudja, a gyakorlatban még sem
-
donceleger8
őstag
válasz
redingitell #2577 üzenetére
Semmilyent!
A BD ISO egy képfájl, amiben ott rejtőzik az m2ts formátum.
Csak tedd be egy virtuális meghajtóba az ISO fájlt és simán másold ki belőle. A BDMV Stream mappában találod. -
redingitell
senior tag
Sziasztok!
Sajnos a médialejátszóm már egy régebbi típus, és nem játssza le a BD ISO-t. Az m2ts viszont hibátlanul megy. Azt szeretném megtudni, hogy a 3D BD ISO-t érdemes e átalakítani mkv-ra, és ha igen, akkor milyen progit javasoltok hozzá.Előre is köszönöm
-
donceleger8
őstag
válasz
Coyote2000 #2568 üzenetére
Jól hangzik!
Bár én meg kábellel kötném össze, pont azért mert nincs jelveszteség!
Köszi az infókat, szerintem hamarosan beszerezek egy ilyet, vagy ehhez hasonlót!
Szép hétvégét! -
horvathpeter
aktív tag
válasz
horvathpeter #2574 üzenetére
Még annyi kérdésem lenne, hogy ha akármilyen filmet nézek olyan a kép, mintha gyors lenne egy kicsit. Szóval furcsa a másikhoz képest. Lehet, hogy ez a Hz miatt van?
-
sampras73
csendes tag
válasz
flyinghair42 #2567 üzenetére
És hogy tudom feltelepíteni? 3 file van benne két szöveges meg egy rendszer file.
Köszi, Attila -
kaboska
aktív tag
válasz
horvathpeter #2570 üzenetére
A házimozi is Samsung?
-
horvathpeter
aktív tag
Sziasztok! Adott egy Samsung 3D tv (UE40ES6100) és a házimozival össze van kötve hdmi kábellal (1.4). Az anynet funkció viszont nem működik, eszközfrissítésnél nem találja meg a házimozit és így nem tudom egyiket a másik irányítójával irányítani. Van egy másik hdmi kábelem az nem 1.4 azzal megy tökéletesen. Mi lehet a gond?
Köszönöm!
-
sampras73
csendes tag
Először is köszi a segítséget Nektek!
Igen xp alatt próbáltam 3D BD ISO-t és az új verzió képes elvileg. TC kívül igazából a dvdfabbal szerettem volna összehozni, hogy a 3D-s ISO-ból mkv-t tudjak készíteni..
A médialejátszóm (Asus miniplus) is lejátssza az iso-t csak simán 2D formátumban. -
Coyote2000
őstag
válasz
donceleger8 #2563 üzenetére
én csak a Philips HMP3000-ről tudok nyilatkozni... Ez lejátssza az ISO-kat is.
Annyi gondom akad vele, hogy a sávszélesség nem volt elég nagy (lehet hogy router hiba?) így pl. az 50 GB Avatar 3D BluRay MKV-t már inkább USB-n át játszottam le, ott nem akadozott.
Olyan tippet is hallottam, hogy ha wifi helyett Ethernet kábellel kötném a routerhez és azt is kábellel a géphez, akkor le tudná tolni simán. De én ilyen kényelmes fajta vagyok, számomra a hálózat vezeték nélküli
-
flyinghair42
csendes tag
válasz
sampras73 #2564 üzenetére
Hali!
Az XP nem ismeri fel a Bluray-ek UDF2.5-ös szabványát.
Ezt telepítsd, nálam ez működött... -
Gabesz26
senior tag
válasz
sampras73 #2564 üzenetére
Op. rendszer?
Nekem ugyanaz (a verziószámú) a daemon tools XP alatt nem mutatott semmit, win7 alatt viszont már látta minden a beolvasott képfájl tartalmát (lejátszóprogramok, fájlkezelő stb.).
(kíváncsiságból megnéztem az asztalin és a HTPC-n is az egyik xp a másikon win7 van)A másik: csak Total Commanderrel próbáltad megnyitni a bemountolt képfájlt, vagy esetleg lejátszóval (TMT5, Power DVD12) is? Ha csak TC-vel akkor mindenképp próbáld meg valamelyik lejátszóprogrammal is.
-
sampras73
csendes tag
Sziasztok!
A következőben szeretnék segítséget kérni:
A Deamon tools új verziójával ami képes blue-ray tartalmat is megjeleníteni próbáltam egy 3D-s kép file-t beolvasni vele, de nem sikerült (total commanderrel nem ismerte fel a meghajtót). Két filmmel is kipróbáltam, a DVD-t továbbra is felismeri ahogy kell. Be kell még valamit állítani vagy mi lehet a probléma?
Ha valaki tudja a megoldást, örülnék ha megosztaná velem!
Előre is köszönöm!
Attila -
donceleger8
őstag
válasz
Coyote2000 #2561 üzenetére
Lehet én is beadom a derekamat.
Vajon BD ISO-t is átvisz számítógépről hálózatban? Mármint az egreat? És persze automatice átváltja a képet 3D-re ebben az esetben is? -
flyinghair42
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném kérni a segítségeteket. Vettünk egy Samsung UE40ES6100-s készüléket, aktív 3d stb. A 3D nem igazán játszott közre a választásunknál, de azért szívesen megnéznénk egy két filmet.
Néztünk SBS .mkv fájlt, de borzasztóan szellemképes volt, és így nem is igazán volt élvezetes. Aztán olvastam itt a fórumon, hogy az igazi 3d élményt BD25, BD50 MVC kódolású filmek fogják adni, így hát letöltöttem egy filmet ezekkel a paraméterekkel. Feltettem egy PowerDVD12-t, Gainward GeForce GT 440 1024MB GDDR5 videókártyám, pedig 1.4-es HDMI csatlakozóval rendelkezik. A kábelről nem tudok nyilatkozni, és DirectX 11-em sincs még, lévén most még XP-van a gépen. Gondolom, ezek miatt (is) van a TV-n csak egy sima 2d-s kép. Ezektől függetlenül felmerült benenm néhány kédés:
1. Ha minden jól menne, hogy kéne kinéznie alapból a képnek, mondjuk a monitoron?
2. Milyen 3D beállítást kellene választanom a TV-n? Hiszen a szemüveg addig nem kapcsolható-be, amíg nem választok valamilyen 3D-s megjelenítési módot (2D->3D, SBS, TopBottom). Vagy szinkrkonba kell hozni a PowerDVD12-t a TV-el? Mert úgy láto ma PowerDVD-nek is megvannak a fenti szoftveres 3D opciói?Segítsetek kérlek, nagyon össze vagyok keveredve.
Előre is köszi! -
Coyote2000
őstag
válasz
sz.mich #2560 üzenetére
A 3D-t a tévéd illeszti össze (vagy nem tud ilyet?) külső vinyó meg nem kell, az enyém pl. wifin húzza a PC-ről az anyagot. A külső vinyóm kb 1 éve tönkrement, azóta se vettem, nem véletlenül
Tehát
PC --> wifi vagy Ethernet kábel --> Médialejátszó --> HDMI --> TV
Sőt, 5.1 hangot nyomhatsz erősítőre is külön.
Általában SBS 3D-t használok rajta, problémamentesen.
Amúgy hozzáteszem nem áll érdekemben reklámozni a típust, de látom hogy sokatok problémájára ez lenne az orvosság. Én 2010 óta küzdöttem a médialejátszással, és ez lett a megoldás rá. Ahogy a fotósok szokták mondani a panaszkodó telefonnal fotózóknak: fényképezésre fényképezőgép, ugyanígy médialejátszásra médialejátszó
-
sz.mich
tag
válasz
Coyote2000 #2559 üzenetére
De ehhez kell egy külső vinyó is nem? Azután meg hdmi-n keresztül küldi a tv-re... a 3D-t hogyan fogja nekem faszán összeilleszteni, mint az az istenverte program? Mert jól néz ki, meg látom, sokat is tud, viszont hadd ne kelljen már vennem pluszba egy külső vinyót is mellé. Vagy mi, pc > hdmi > kütyü (a multimédia cucc) > hdmi > tv? Sorry, nem vágom még ezt.
Szal' a parám az egésszel az, hogy ez nekem magától át fogja alakítani az összes 3D-s filmet, és nem kapunk tőle agyfaszt, mint amikor simába próbáltuk gépről tévén indítani (az annyira szar volt, meg nem is illeszkedtek rendesen a rétegek, hogy hajaj). Ugyan van nekem USB is a TV-n... aha! Akkor ez USB-n kapcsolódna a TV-hez?
HDMI-n meg a pc-hez. Na, lehet elpicsázni a hülyeségeim miatt...
-
Coyote2000
őstag
válasz
sz.mich #2558 üzenetére
vegyél egy Philips HMP3000 -et, már korábban írtam róla sokat itt.
Nem tudom mit szenvedtek PC-vel. Én most PC-ről nyomom, mert hétvégén költöztem, és még nem állítottam össze a hálózatot, ki se csomagoltam a médialejátszót. Most látom, mekkora egy fos az összes lejátszó és mennyivel szarabb képet ad. Persze biztos szar a hardver, nem tudom...
-
sz.mich
tag
Srácok, tegnap óta összeomlott a PowerDVD12-m és az istenért sem tudom életre bírni, már a gépet is újratelepítettem, semmi. Végső elkeseredésemben a hivatalos oldalról szedtem le a próbaverziót, ami azt mondja, hogy nem áll több nap rendelkezésre. Mindezt egy win7 reinstall után. Pedig új a driver is, meg eddig nem volt vele gond... Megvenni meg, 21k lenne. Szóval biztos vannak más, hasonló programok is, ezekre lennék kíváncsi... Vagy, ha valaki tud valami okosságot, megkereshetne pm-ben.
Így gyakorlatilag használhatatlan a 3D TV.
Vagy vegyek én is egy EG-R6S prot?
-
Coyote2000
őstag
válasz
donceleger8 #2556 üzenetére
Media Marktos tapasztalatom alapján (persze ez függhet a világítástól és a lejátszott tartalomtól is) tényleg be lehet hányni a Samsung 3D-től.
Viszont LG-nél, Philipsnél nem tapasztalatam ilyen problémát. Sonyt, Panasonicot még nem próbáltam.
-
Mobil87
tag
Sziasztok
Tv vásárlás előtt állok T-homnál néztem ki a Samsung UE40EH6030 3D LED televíziót
Szerintetek jó tv e? Smart tv nem kell ott a laptop rákötöm....
Milyen 3D filmeket játszik le a tv milyen fátumba kell letölteni?
Mkv fájt lejátsza usb-ről akár 16gb os filmet is szépen ? -
noisia
aktív tag
válasz
donceleger8 #2550 üzenetére
Sajnos így is maradnak a csíkok :/ ... Dreddel és a Avengersel is próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- lejátszóprogramok aktiválása azok megvásárlása nélkül
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest