Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• noisia

aktív tag

Üdv.

Ez a topik az utolsó reményem, ha tudtok, lécci segítsetek.

Valami gond van a pc-ról való 3D-s lejátszással. Eddig nem vettem észre, mert minden 3D-s filmet egy külső USB-s vinyóról játszottam le a tévé beépített menüjén keresztül, de azon semmi gond nincs. A tévém LG 42LM3400, passzív szemcsis és egy 1.4-es hdmi kábellel van kb pár napja összekötve a gépemmel és a gépről nem akar normálisan menni a 3D lejátszás. Pontosabban megy, de a kép olyan, hogy a kijelző két szélétől befelé számítva kb 5-10 centivel van eltolódva az egész kép, viszont a kép közepe meg jó és ami azon a két sávon belül van az meg nem, el van mosódva egész pontosan.
    Én, amit lehet, mindent próbáltam már. Lejátszók hadserege, mindenféle lejátszó és Catalyst beállítások kombinációja, kábel csere, áttettem másik slotba a videókártyát, a hdmi-t is a tévén, képarány változtatás stb. , de az a két k*va mosódó sáv a szélén nem akar megszűnni.
    Mit gondoltok valami driver para lehet? Vagy a videókártyámnak kezd valami nyűgje lenni (játékokkal, sima hd filmekkel semmi gond)? Már ötletem sincs, mitévő legyek.

Nagyra értékelnék valami használható tippet, tanácsot!
    Thanks in advance!

Új hozzászólás Aktív témák