- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA® driverek topikja
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sesy
aktív tag
válasz
Warlock_42 #25 üzenetére
Nekem is jobban bejött
De nállam ment rendesen... -
Sesy
aktív tag
válasz
Warlock_42 #18 üzenetére
Ez az de amirő Én beszéltem a 3-as volt azthiszem... DOS alatt persze
Hoppá -
Sesy
aktív tag
El, de kell még mellé 1-2 Gb ram + profi videó kari 150-200-300 ezer + progi 700-800 ezer (legális, mert anélkül könnyen mehetsz a rácsmögé) profi moncs 21-es nem árt és ha igazán dolgozni akarsz akkor még lehet gondolkodni egy dual procis gépben is...
Ja és nem csak a 3dsmax kell, hanem photoshop, valami prof vágó progi (after effekts) stb....
Nem a kedved elvétele miatt... ezek a tények -
Sesy
aktív tag
válasz
Warlock_42 #13 üzenetére
Amikor anno 7 éve csináltunk egy reklámot 15 mp 200.000 huf (7éve!) azt a két db PI 100-as (csúcstechnika 7 éve) 1 hétig számolta...
-
Sesy
aktív tag
válasz
Warlock_42 #10 üzenetére
ez így igaz, de ha megtanultad nem kimélve időt és fáradtságot és persze vannak igen jó ötleteid, akkor igen jövedelmező is tud lenni... -
Sesy
aktív tag
Helló!
Ez azért tényleg nem olyan egyszerű...
Ez egy SZAKMA, amit igen sok idő alatt és nehezen lehet megtanulni.
Aztán van a mit nem is lehet... amitöl igazán jó lesz az animáció azt érezni kell.
Tisztában kell lenni az embernek a saját és a technika korlátaival, valamint kiválóan kell ismerni az adott programot ( 3dsmax, MAYA...)
Üdv:
Sesy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged