Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Milyen TV-t vegyek?
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rambo
csendes tag
Elöször is szia mindenkinek!!
Most akadtam erre a topic-ra és hhúúú de teccik, egy ültő helyemben olvastam végig az egészet.
AFFENE azt akartam irni TALTOS-nak hogy keressen meg, mert tök egycipőben lapátolunk, de látom debrecenben tanul én+ szegeden...na mindegy.
Szoval én is Prog.terv.matematikus-nak tanulok és egy ideje komolyan foglalkozom azzal a gondolattal, hogy 3D-s animátor, modellező vagy valami hasonló szeretnék lenni. Még a sulyos ''ellenérvek'' sem tudták elvenni a kedvem.
Nem kell rögtön milliókat belefektetni, csak szép nyugodtan. Maya-nak pl. van tanuló változata, ami könyvel együtt kevesebb mint 6000 Ft (magyar nyelven), de ezt már irta valaki.Hála az égnek én elég sokat rajzolok és fogok is (pl sétáló pálcikaembereket felülről
).
Találtam pár hirdetést, ami irányt mutathat
Bővebben: link
Bővebben: link
na jo ez csak vicc de legalább le van írva mit kell tudni ahhoz, hogy én lehessek a quake 7 egyik modellezője
.
A nyáron nekifekszem és majd meglátjuk, kíváncsi vagyok mit tudok összehozni magamtól, ha megtetszik tuti ezen a téren fogok megállapodni. Nem tudjátok ezeket a dolgokat tanítják valahol (hosszabb képzésre gondolok nem 1 hetesre), vagy a modellezés animálás elsajátitását egyszemélyes küldetésként kell felfogni ??
Szerintem akinek kedve van nyugodtan kezdjen bele, alapfokon nem annyira megterhelő anyagilag, utána meg majd lessz valami.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Nintendo Switch 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- Vezetékes FEJhallgatók
- Trollok komolyan
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
).
.