Új hozzászólás Aktív témák
-
rambo
csendes tag
Elöször is szia mindenkinek!!
Most akadtam erre a topic-ra és hhúúú de teccik, egy ültő helyemben olvastam végig az egészet.
AFFENE azt akartam irni TALTOS-nak hogy keressen meg, mert tök egycipőben lapátolunk, de látom debrecenben tanul én+ szegeden...na mindegy.
Szoval én is Prog.terv.matematikus-nak tanulok és egy ideje komolyan foglalkozom azzal a gondolattal, hogy 3D-s animátor, modellező vagy valami hasonló szeretnék lenni. Még a sulyos ''ellenérvek'' sem tudták elvenni a kedvem.
Nem kell rögtön milliókat belefektetni, csak szép nyugodtan. Maya-nak pl. van tanuló változata, ami könyvel együtt kevesebb mint 6000 Ft (magyar nyelven), de ezt már irta valaki.Hála az égnek én elég sokat rajzolok és fogok is (pl sétáló pálcikaembereket felülről).
Találtam pár hirdetést, ami irányt mutathat
Bővebben: link
Bővebben: link
na jo ez csak vicc de legalább le van írva mit kell tudni ahhoz, hogy én lehessek a quake 7 egyik modellezője.
A nyáron nekifekszem és majd meglátjuk, kíváncsi vagyok mit tudok összehozni magamtól, ha megtetszik tuti ezen a téren fogok megállapodni. Nem tudjátok ezeket a dolgokat tanítják valahol (hosszabb képzésre gondolok nem 1 hetesre), vagy a modellezés animálás elsajátitását egyszemélyes küldetésként kell felfogni ??
Szerintem akinek kedve van nyugodtan kezdjen bele, alapfokon nem annyira megterhelő anyagilag, utána meg majd lessz valami.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Xiaomi légtisztítók. Mi Air Purifier, 2, 2s, PRO
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Call of Duty: Black Ops 7
- BMW topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó
- Powercolor Red Devil 6700Xt - 6 hó garancia
- Eladó: GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB GDDR6 (GV-N4060EAGLE OC-8GD)
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- EVGA Geforce RTX 3070 Ti FTW3 Ultra Gaming
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest